Sağlık, hayat ve bireysel emeklilik sigortası alanlarında sürdürdüğü sigortacılık faaliyetleri ile bireylerin sadece zor günlerinde değil her anlarında yanlarında olmayı hedefleyen QNB Sigorta, “Bugün, Bugünü Yaşa” sigortacılık anlayışı ve müşteri memnuniyeti odağıyla ürün ve hizmetlerini sürekli olarak geliştiriyor. Müşterilerinin gelecek endişelerini azaltarak her günlerini doyasıya yaşamalarını sağlamayı amaçlayan marka, bu kapsamda web sitesinde çeşitli yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Kullanıcı odaklı tasarıma ve işlevselliğe odaklanarak geliştirilen web sitesinin kullanıcıları, yeni düzenlemeler ile hem kurumsal hem bireysel işlemlerini daha hızlı ve daha pratik gerçekleştirebilecek.

DigiZoo bu kez çocuk evlerinden gelenlerle şenlendi DigiZoo bu kez çocuk evlerinden gelenlerle şenlendi

Müşteri deneyimini iyileştirmek üzere, tüm hizmet kanallarını sürekli olarak geliştiren QNB Sigorta’nın web sitesindeki yenilikler ile müşteriler, birkaç tık ile yapmak istedikleri işlemler hakkında kısa bilgiler edinebiliyor ve taleplerini oluşturabiliyor. Masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlarda sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan web sitesinde yeni düzenlemelerle birlikte, harita desteği de sunularak anlaşmalı hastane ve sağlık kurumlarının iletişim bilgileri de daha ulaşılabilir hale geldi. Online kanallardan satın alınabilen tüm sigortacılık ürünlerinin tek tık ile uçtan uca dijital ortamda ulaşılabilir hale getiren QNB Sigorta; Sağlık, Hayat, Ferdi Kaza ve Emeklilik ürünlerini hem kategori bazlı hem de ürün detay sayfası olarak kullanıcılara sundu.

Dijitalleşme ve yapay zekâ dahil olmak üzere yeni nesil teknolojileri ürün ve hizmetlerine entegre etmeye önem gösteren QNB Sigorta, dijital kanallarını sürekli olarak geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam edecek. QNB Sigorta’ya yenilenen web sitesi ve mobil uygulamasına ek olarak 0850 222 0 860 WhatsApp numarasından sunulan dijital asistan hizmeti ile de ulaşılabiliyor.

Editör: Veli Karadeniz