2022-2023 Eğitim-Öğretim sezonuyla öğrencilerine kapılarını açan Quick Sigorta Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu’nun temsili açılışı 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yapılacak.

2019 senesiydi… Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen ve o dönemde Quick Sigorta Genel Müdürü olan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, acentelerine şöyle bir söz vermişlerdi: “Gelin, acente toplantıları yapmayalım. Acente toplantılarına harcayacağımız bütçeyle okul yaptıralım.”

İşte o söz yerine getirildi. Quick Sigorta tarafından Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yaptırılan Quick Sigorta Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu, 2022-2023 Eğitim-Öğretim sezonuyla öğrencilerine kapılarını açtı. Alanya’nın Mahmutlar Beldesi’nde yaptırılan 32 derslikli modern okulun temsili açılışı ise 24 Kasım 2022 Perşembe günü yapılacak.

Quick Sigorta ve kardeş kuruluşu olan Corpus Sigorta’nın Türkiye çapındaki acentelerinin de hazır bulunacağı açılışın ardından iki gün sürecek acenteler toplantısı gerçekleşecek.

İş Bankası ve Anadolu Sigorta’dan Türkiye’de bir ilk İş Bankası ve Anadolu Sigorta’dan Türkiye’de bir ilk

Sigortam News olarak hem açılışı hem de acente toplantısını yerinden takip edip, gelişmeleri an be an sizlere aktaracağız.

Editör: Hasan Burak Karadeniz