VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor

1958 yılından bu yana bilgi birikimi ve uluslararası gücüyle sektörde adından söz ettiren Ray Sigorta 65. yılını çalışanlarıyla kutladı. Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen kutlamada, şirketin 65 yılını değerlendiren Ray Sigorta CEO’su Koray Erdoğan “Ray Sigorta olarak müşterilerimizden iş ortaklarımıza, çalışanlarımızdan yatırımcılarımıza kadar her bir paydaşımızı vizyonumuzun bir parçası haline getirdik” dedi. 
“Özellikle son 8 yılda önemli bir ivme kaydederek tüm sektörlere örnek teşkil edecek finansal başarılar elde ettik”. şeklinde konuşan Erdoğan, Ray Sigorta’nın son dönemdeki başarılarını ve güncel durumunu şu şekilde özetledi:
“Bu hikayenin son 8 yılına liderlik etmiş olmaktan dolayı gururluyum. Arka arkaya 5 yıl istikrarlı bir performansla büyük başarılara imza atan “tek sigorta şirketi” olmanın gururunu yaşıyoruz. Emin adımlarla ilerlediğimiz sürdürülebilir başarı yolunda, 2022 yılında yüzde 176.93’lük büyüme kaydederek toplam 6.1 Milyar TL’lik prim üretimine ulaştık. Bunun yanı sıra yüzde 3,01’e çıkan pazar payımız ile sektör sıralamasında 9. sıraya yükseldik. “Great Place To Work” sertifikası alarak ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ arasında yer aldık. Müşteri memnuniyeti konusunda fark yaratarak ödülleri topladık. Türkiye’nin en büyük markalarından birisi olduk. Güçlü finansal yapımız, geleneksel iş yapış şekillerini dijitale dönüştüren teknik altyapımız, her biri konusunda uzman başarılarımızda rolü büyük 300’ün üzerinde çalışanımızla değer yaratmaya ve müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmaya devam edeceğiz.”
“Bugüne dair kurduğumuz hayallerin ötesine geçtik”
Ray Sigorta çalışanlarıyla, şirketin yeni yapısını paylaşan ve 70. yıl hedeflerini paylaşan Ray Sigorta CEO’su Erdoğan; “Sektörün en kıdemli yöneticilerinden biri olarak söylemek isterim ki, bugün en rahat ve en huzurlu olduğum toplantılardan birini gerçekleştiriyorum. Bundan yıllar önce koyduğumuz hedeflerin ilerisinde olmanın gururu içerisindeyiz. 2016’da gerçekleştirdiğimiz toplantımızda bugün için koyduğumuz hedef, sigorta sektöründe onuncu sıraya oturmaktı. Bugün finansal ve stratejik tüm planlarımızın ilerisinde, dokuzuncu sıradayız.
Bizler sigortacıyız, milyonlarca kişinin sağlığı, evi, aracı ve yaşam kalitesi bizlere emanet. Rehavete kapılma lüksümüz yok, başardıklarımıza aşık olmadan, daha iyisi için öğrenmeye, gelişmeye devam ediyoruz. Yeni organizasyonumuz, genç ve dinamik ekibimizle daha iyi bir dönem için hazırız. Bu yolda bizimle yürüyen iş ortaklarımız ve sigortalılarımıza da “İyi ki varsınız, iyi ki RAY’sınız” diyoruz. şeklinde konuştu.
 RAY SİGORTA EKİBİ HALUK LEVENT’LE EĞLENDİ
Ray Sigorta çalışanları, şirketin 65. yıl özel çekilişiyle 65 özel hediyeye kavuştu ve temsili 65. yıl pastası kesildi. Ray Sigorta CEO’su Koray Erdoğan; “Hep birlikte bir neslin hayatına değer kattık, bir sonraki neslin de yanında olmak için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni organizasyon yapımız, genç ve dinamik ekibimizle daha da başarılı bir dönem için sizlere güveniyorum.” diyerek ekibini motive etti. Ray Sigorta ekibi elde ettikleri başarıları Türk Rock müziğinin en sevilen isimlerinden Haluk Levent’le kutladı.

Editör: Hasan Burak Karadeniz