DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor

Hacettepe Üniversitesi Aktüerya Bilimleri Bölümü Risk ve Aktüerya Topluluğu’nca her sene düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Risk Günleri’nin 11.’si başlyor. 

ANK Reasürans, Sigorta Shop, Türkiye Sigorta, Türkiye Hayat ve Emeklilik ile Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik ana sponsorluğunda düzenlenen 11. Risk Günleri, 22-23 Mayıs’ta gerçekleşecek. Hacettepe Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda iki gün sürecek etkinlikte alanında uzman isimler konuşma yapacak.

Hacettepe Üniversitesi Aktüerya Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kasırga Yıldırak’ın açılış konuşmasıyla başlayacak 11. Risk Günleri’nin ilk gününde şu isimler konuşacak: Allianz Türkiye Aktüerya Uzmanı Büşra Yazıcı, NN Hayat ve Emeklilik Aktüerya Müdürü Burak Uygun, NN Hayat ve Emeklilik Kıdemli IK İş Ortağı Nadin Palancıoğlu, Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Aktüeryal Modelleme ve Rezerv Müdürü Yusuf Arslan, Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik Aktüerya Direktörü Gökyay Yavan, DASK Hasar ve Afet Projeleri Müdürü Musa Alphan Bahar.  

Risk Günleri Topluluk Başkanı Metehan Kolay’ın açılış konuşmasıyla başlayacak ikinci günün konuşmacıları ise şu isimlerden oluşuyor:  

Deloite Türkiye Aktüerya Direktörü Altuğ Akgül, ANA Sigorta Orta ve Doğu Bölgeler Direktörü Gökhan Koruyucu, Milli Reasürans Baş Aktüer Nevin Mermer, Prometeia Türkiye ve Orta Doğu Kurumsal Risk Yönetimi Hizmetlerinden Sorumlu Ortağı Bora ÖrsçelikAnadolu Sigorta Veri Yönetimi ve Analitik Çözümler Lideri Vedat Güneş.

Editör: Hasan Burak Karadeniz