QCAR Mobilite birinci yaşını kutluyor QCAR Mobilite birinci yaşını kutluyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) ve Sigorta Bilgi Merkezi (SBM) tarafından acentelere yönelik getirilen kurumsal e-posta alma süresinin üç ay uzatılması istendi.

Sigorta Acenteleri Derneği (SAB) Başkanı Ayhan Çalık, “SAB olarak SAİK’e şu çağrıda bulunmak istiyoruz; Acentelerin üzerinde bulunan iş baskısı ile Ramazan Bayramı’nı da göz önünde bulundurarak, son tarih olarak belirlenen 29 Mart 2024 tarihini üç ay uzatılmasını ve 28 Haziran 2024 tarihine ertelenmesini öneriyoruz” dedi.

SAB’ın resmi internet sitesinde yer alan duyuru şöyle:

“Acentelerin Kurumsal Uzantılı E-Posta Adreslerinin Kullanımına Yönelik SAB Destek Projesi kapsamında meslektaşlarımıza özel avantajlı paketler ve SAB üyelerine özel indirimler sunuyoruz. Bu sayede acenteler kurumsal e-posta geçişlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabiliyor.”

SAB Başkanı Ayhan Çalık ise şunları söyledi:

“TOBB ve SBM’nin sigorta Acenteleri için kurumsal e-posta kullanımını zorunlu hale getirmesiyle hayata geçirdiğimiz projeye büyük ilgi var. Acentelerin projemize ilgi göstermesinden ziyadesiyle memnunum. SAB olarak doğru bir iş yaptık. Projemizin acentelere duyurulduğu günden bu yana geçen iki aylık sürede yüzlerce acente projemizden faydalandı. Acenteler projemizde çözüm ortağımız olan MedyaFi’nin desteğiyle sunulan kurumsal e-posta ve web sitesi avantajlı paketler ve SAB üyelerine özel indirimlerle geçişlerini kolaylaştırıyorlar. Tüm Acentelerimizi SBM girişlerinin engellenmemesi için güncelleme için belirlenmiş son gün olan 29 Mart ‘dan önce SAB projesinden faydalanmaya davet ediyoruz.”

Editör: Veli Karadeniz