SİGORTAMNEWS / ÖZEL HABER

Sigorta sektörünü bir anlamda yeşil sahalarla buluşturan Sigorta Sektör Ligi’nde (SSL) yeni heyecan 29 Nisan’da başlayacak. SİGORTAMNEWS olarak SSL Kurucusu Muhammet Erdoğan’dan hazırlıklar konusunda bilgi istedik. Erdoğan, 3 Mayıs’a kadar devam edecek olan turnuvayla ilgili, “SSL, sektör paydaşları arasındaki bağları güçlendirmek ve rekabeti artırmak için bir fırsat sunuyor. Bu yıl etkinliğin formatı biraz değişiklik gösterecek.
Lige yeni eklenen SSL Talks programı, sektörün önemli isimleriyle bir araya gelmek için tasarlanmış bir etkinlik. SSL Talks, sektörel konular yerine, farklı konuları ele alacak ve konuşmacıların deneyimleri ve görüşleriyle katılımcılara ilham verecek” diyor.

AcnTURK Sigorta’dan Türk futboluna katkı AcnTURK Sigorta’dan Türk futboluna katkı

“Elite Match, etkinliğin en önemli bölümlerinden biri olarak, sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirmeye devam edecek” diyen Erdoğan şunları söyledi:

“Bu bölüm, sektör yöneticilerin birbirleriyle buluşmasına ve sektörel gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmasına imkân sağlıyor. Bu yıl etkinlik, ilk defa 4 gece konaklamalı olarak düzenlenecek.”

Erdoğan, “Organizasyon, geçen yıl olduğu gibi, Kremlin Palace Otel'de gerçekleştirilecek. Otel, konukların rahat etmeleri ve etkinliğin keyifli geçmesi için gerekli tüm olanakları sağlayacak. SSL 2023 Etkinliği, sektör paydaşlarını bir araya getirerek, sektörel gelişmeleri tartışmak ve iş birlikleri tesis etmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Detaylı bilgi için etkinliğin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz” diye konuştu.

Editör: Yaren Akkuş