Sigorta Sektörü Banu Darcan ve Salim Uzun’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Sağlık sigortacılığının duayenlerinden Banu Darcan ve Aksigorta Bireysel Ürün, Teknik ve Müşteri Yönetimi fonksiyonunda görev yapmakta olan Salim Uzun hayatını kaybetti.

Yapı Kredi Sigorta’da Sağlıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Darcan, daha sonra birçok kurumda sigorta sektörüne hizmet vermeyi sürdürdü. Darcan, son 5 yılda ise profesyonel olarak sektörün içerisinde yer aldı.

BİMTES’ten AVM yönetimlerine açık çağrı BİMTES’ten AVM yönetimlerine açık çağrı

Darcan, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü İstanbul Kartal Soğanlık Safa Camii’nde kılınacak ikindi namazı sonrası Pendik Osmangazi Mezarlığı’nda ebedi yolculuğuna uğurlanacak.

Aksigorta’nın sosyal medya hesaplarından Salim Uzun’ın vefatıyla ilgili yapılan paylaşımda ise “Bireysel Ürün, Teknik ve Müşteri Yönetimi fonksiyonunda görev yapmakta olan değerli çalışma arkadaşımız Salim Uzun'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Sevgili Salim, Aksigorta ailesine kattığın değeri ve seni hiç unutmayacağız. Huzurla uyu. Hepimizin başı sağ olsun” denildi.

SigortamNews olarak merhume Banu Darcan ve merhum Salim Uzun’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sigorta camiasına başsağlığı dileriz.

Editör: Veli Karadeniz