Kahramanmaraş ve bir çok ilde hissedilen 7.4 büyüklüğünde deprem sonrasında büyük acı yaşanıyor. Dördüncü seviye alarm verildi… Depremin hemen ardından tüm özel ve kamu kuruluşları teyakkuza geçti. Sigorta sektörü de kamu tarafından şirketine, acentesinden STK’sına kadar seferber olmuş durumda.

Sigorta şirketleri ve STK’lardan depremle ilgili yapılan paylaşımlar şöyle…

SEDDK

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Türkiye Sigorta Birliği

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun. Sektör olarak yaraları sarmak üzere bütün olanaklarımızı devreye soktuğumuzu belirtir; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz.

Quick Sigorta:

Quick Sigorta olarak zor zamanlarda hem acentelerimizin hem de sigortalılarımızın yanındayız. Yaşanan felaketin acılarını birlikte sarmak üzere hazır olduğumuzu bilgilerinize sunarız. Deprem hasar ihbarlarınız için 0 850 318 40 52 nolu deprem ihbar hattımızdan şirketimize ulaşabilirsiniz. DASK poliçesi ihbarlarınız için 125 numaralı telefondan Doğal Afet Kurumu ile direkt iletişime geçebilirsiniz.

Quick Finans:

Merkezi Kahramanmaraş olan ve ülkemizin on şehrinde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

DASK

6 Şubat 2023 saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir. Bölgede artçı depremler olmaya devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara ve depremden etkilenenlere acil şifalar diliyoruz. DASK olarak üzerimize düşeni yapmak için görevimizin başındayız. Bu süreçte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

TARSİM:

VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun.

Anadolu Sigorta

Kahramanmaraş ve Gaziantep merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarina ve milletimize baş sağliği, yaralananlara acil şifalar dileriz. Hasar ihbarlarınız için 0850724 0850 numara hattimiza ulaşabilirsiniz. DASK poliçesi ihbarlarıniz için 125 numaralı telefondan Dogal Afet Kurumu ile direkt irtibata geçebilirsiniz.

Türkiye Sigorta

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin birçok yerinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.

AXA Türkiye

Geçmiş Olsun Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen deprem nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz. Depremden etkilenen herkese ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşaminı yitiren vatandaşlarımiza Allah'tan rahmet, yakinlarına başsağliğ, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Türk P&I Sigorta:

Kahramanmaraş’da meydana gelen ve çevre illerde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Groupama Sigorta

Kahramanmaraş ve çevre illerinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Aksigorta

Kahramanmaraş ve çevre illerinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Demir Sağlık ve Hayat Sigorta

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerimizi de etkileyen 7.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle acımız çok büyük. Ülkemize geçmiş olsun! Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, enkaz altında kalan yaralılara acil şifalar diliyoruz.

MAPFRE Sigorta

Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğünde meydana gelen ve birçok ilimizde etkisini gösteren depremden dolayı derin üzüntü içindeyiz.

Bupa Acıbadem Sigorta

Geçmiş Olsun Türkiye! Kahramanmaraş merkezli, 10 ilimizden hissedilen şiddetli #deprem hepimizi derinden üzmüştür. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimize geçmiş olsun...

Özel Riskler Yönetim Merkezi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illere de etki eden depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz.

ANA SİGORTA

Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 7.4 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

AcerCrea

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

SAB Sigorta Acenteleri Derneği

Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Ethica Sigorta

Kahramanmaraş merkezli deprem faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun.

Corpus Sigorta

Corpus Sigorta olarak, zor zamanlarda hem acentelerimizin hem de sigortalılarımızın yanındayız. Yaşanan felaketin acılarını birlikte sarmak üzere hazır olduğumuzu bilgilerinize sunarız. Deprem hasar ihbarlarınız için 0 850 737 70 70 nolu deprem ihbar hattımızdan şirketimize ulaşabilirsiniz. DASK poliçesi ihbarlarınız için 125 numaralı telefondan Doğal Afet Kurumu ile direkt iletişime geçebilirsiniz.

Sompo Sigorta

Ülke olarak yaşadığımız deprem afetinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize büyük geçmiş olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. 0850 250 81 81 numaralı hattımızı arayıp, 99’u tuşlayarak hasar bildirimlerinizi öncelikli şekilde yapabilirsiniz.

Gulf Sigorta

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Editör: Veli Karadeniz