Sigorta Acenteleri Derneği (SAB), eğitimde iş birliği yaptığı Maltepe Üniversitesi ve İşte Ol Akademi ile Sigorta Teknik Personel Eğitimi düzenleyeceklerini duyurdu.

EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla büyüyor EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla büyüyor

Yüz yüze gerçekleşecek olan 6 günlük eğitim, toplamda 42 saatten oluşuyor. Eğitime üniversitelerin Sigorta, Finans, Bankacılık, Aktüerya, Ekonomi ve İktisat bölümlerinden mezun olmuş veya halen okuyan öğrenciler katılabiliyor. Eğitimler sabah 09.30’da başlayıp, saat 17.30’da bitecek. Eğitim için herhangi bir ücret ödemeyecek olan katılımcılar ayrıca Maltepe Üniversitesi kampüsü ile Maltepe Metro-Otobüs Durağı arasında sabah ve akşam servislerinden ve 6 gün boyunca üniversitenin yemekhanesinden de ücretsiz faydalanacak.

SAB Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Eğitimin amacı, üniversitelerimizin teorik eğitimine sigorta sektörünün ihtiyaç duyduğu temel eğitimleri de katarak katılımcıların Sigorta Sektöründe iş fırsatı yaratmaktır. Maltepe Üniversitesi eğitime katılan kursiyerlere, eğitim sonrası yapılacak sınavlarda 100 üzerinden 70 ve üstü not alanlara (Mazeretli-mazeretsiz 14 saat devamsızlık yapan sınavlara katılmaya hak kazanamaz) sertifika verecek. SAB sertifika almayı hak eden katılımcılara, sigorta sektöründe iş bulmaları için referans olacaktır” denildi.

Editör: Sevil Gümrükçü