Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkıları ve İstanbul Valiliği işbirliğinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından organize edilen ve DHL Express ana sponsorluğunda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları’nın İstanbul etabı başladı. İki kıta arasında düzenlenen dünyadaki tek yat yarışı olma özelliği taşıyan Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları’nda bu yıl  100. Yıl Cumhuriyet Kupası heyecanı yaşanıyor. 

AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar’da şampiyon belli oldu AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar’da şampiyon belli oldu

İstanbul etabı, “Şamandıra Yarışları”yla başladı. 104 tekne ve 800 sporcu ilk gün Caddabostan-Adalar parkurunda, ikinci gün ise İstanbul Boğazı parkurunda kıyasıya yarıştı. 

İstanbul etabı 29 Ekim’de Boğaziçi startı ile geçilecek Adalar parkuru sonunda Cumhuriyet coşkusunun yaşanacağı görkemli ödül töreni ile sona erecek.

Yarışta Eureko Sigorta Gezgin D sınıfında, Quick Sigorta ise SB A sınıfında yarışıyor. HSSK Quick Sigorta Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışları Genel Klasman birinciliğini kazanmıştı.

Editör: Yaren Akkuş