Gülen ve Obalı'dan iki günlük ‘komşu’ ziyareti Gülen ve Obalı'dan iki günlük ‘komşu’ ziyareti

Acenteler Birlik Platformu’nun yayınladığı bildiri şöyle:

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE,

Değerli Meslektaşlarımız,

15.06.2023 Tarihinde İstanbul'da düzenlenen toplantımız ile birlikte deklarasyonumuzu yayınladık. 07.07.2023 Cuma günü düzenlenecek olan TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRLİĞİ SİGORTA ACENTELERİ İSTANBUL İL DELEGELERİ seçim çalışmalarına Platform Kurucu Başkanımız Sn. Hüseyin DURU önderliğinde başladığımızı ve BEYAZ LİSTE ile seçimlere gireceğimizi sektörümüze ve kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

Platformumuzun kurulmasına destek olan, Sektör adına aktif olarak çalışmalarda bulunan STK ve PLATFORMLARIN üye ve başkanlarına nezdinizde teşekkürlerimizi sunarız.

Platformumuza; MESLEK ADINA ORTAK AKILLA ÇÖZÜMLER ÜRETMEK, HAKSIZ REKABET İLE MÜCADELE ETMEK İSTEYEN, GELECEK NESİLLERE SAYGIN BİR MESLEĞİ MİRAS BIRAKMAYI HEDEFLEYEN, tüm ön yargı ve ayrımcılık dilinden arınmış, liyakat sahibi, birlik olmanın gücüne inanan, SİGORTA ACENTELİĞİNİN saygın bir meslek olduğu bilincini ortaya koyan meslektaşlarımızı ve STK'ları platformumuza davet ederek, mesleki sorumluluklarını yerine getirerek seçme ve seçilme hakkını kullanacak olan herkese şükranlarımızı sunarız.

Seçim sürecinde; oy kullanmak, aday olmak ve platformumuzun manifestosu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüm meslektaşlarımız aşağıdaki genel sekreterlik iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirler.

Saygılarımızla,

Acenteler Birlik Platformu

Editör: Yaren Akkuş