SİGORTAMNEWS / NBÜLTEN

AcnTURK Sigorta, bünyesinde oluşturduğu AcnTURK Kültür Sanat doğrultusunda kurduğu AcnTURK Gençlik Senfoni Orkestrası'nın ilk konserini 25 Haziran 2024'te gerçekleştireceğini duyurdu. Bu özel gecede, şef Tulio Gagliardo Varas yönetimindeki Gençlik Senfoni Orkestrası, dünyaca ünlü keman virtüözü Prof. Cihat Aşkın'a eşlik edecek.

AcnTURK Sigorta’dan yapılan açıklamada “40 yetenekli genç müzisyenin yeteneklerini sergileyecekleri bu konser hem müzikseverler hem de sanat camiası için ilham olacak. AcnTURK Sigorta, kültür ve sanata verdiği desteği daha da ileriye taşımaktan gurur duyuyor. AcnTURK Gençlik Senfoni Orkestrası'nın kurulması, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve desteklenmesi adına önemli bir adım teşkil ediyor” denildi.

VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor

Açıklamada ayrıca “AcnTURK Gençlik Senfoni Orkestrası, zengin repertuarı ve etkileyici performansıyla unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Konserin, müzikseverler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. AcnTURK Sigorta, kültür ve sanatın toplumları birleştiren gücüne inanıyor ve bu doğrultuda yeni projelerle sektörde fark yaratmaya devam ediyor” vurgusu da yapıldı.

Editör: Yaren Akkuş