İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric’in 50 yılı aşkın süreyle çalışanlarla yaptığı ve iş yeri mükemmelliğini ölçümlediği araştırması ‘Best Employers 2022’nin (En İyi İşyerleri) sonuçları açıklandı. AgeSA Hayat ve Emeklilik, Türkiye’nin En İyi İşyeri ödülüne layık görüldü.

‘Yarınlar Bizimle Parlar’ mesajı ‘Yarınlar Bizimle Parlar’ mesajı

2022 yılında Türkiye’nin En İyi İş Yeri ‘Kincentric Best Employer’ ödülünü alan şirketler, çalışan bağlılığının yanında ‘çeviklik, bağlı kılan liderlik ve yetenek odağı’ endekslerine göre belirlendi. 2022 yılı En İyi İşyerleri programı kapsamında Kincentric Türkiye’nin veri tabanında bulunan 40 farklı sektör ve 350 şirket arasından gerekli kriterleri sağlayan yaklaşık 250 şirket değerlendirmeye alındı.

Kincentric tarafından bu ödüle iki yıl üst üste layık görülmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen AgeSA ve Aksigorta İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, “Mevcut ve potansiyel çalışma arkadaşlarımız için hayatı kolaylaştıran yöntemlerle tasarlanmış keyifli bir çalışma ortamı sunmak, kültürümüzü hissettirmek, varlık nedenimizi yaşatan değerlerimizi benimsetmek, her bir çalışma arkadaşımızı yakından tanımak, çalışan deneyimi yaklaşımımızda odak noktamız” dedi.

HEP DAHA İYİNİN PEŞİNDE OLACAĞIZ

Yüzgül, “Çalışanlarımızın ihtiyaçlarını doğru anlayıp doğru aksiyonlar almamızı sağlayan ve kendini sürekli güncelleyen bir çalışan deneyimi modelimiz var. AgeSA’yı daha ileriye taşımak için iş yapış şekillerimizi, süreçlerimizi, insan kaynakları stratejimizi uyumlu hale getiriyoruz. Bireysel olarak çalışan bağlılığını, kurumsal olarak da kültürel olgunluğumuzu her yıl kapsamlı araştırmalarla ölçüyoruz. Araştırma sonuçlarını analiz ederek hem departmanlar bazında hem de konular bazında sayısız aksiyondan oluşan bir planı hayata geçiriyoruz. 2023 yılında da AgeSA olarak dokunduğumuz herkese “İyi ki” dedirtirken, tüm çalışanlarımız ve müşterilerimiz için hep daha iyinin peşinde olacağız” dedi.

Editör: Veli Karadeniz