SİGORTAMNEWS / Derleme

Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliği ve Deloitte Türkiye’nin uzmanlığıyla katkı sunduğu Brandverse Awards 2023 kazananları, 16 Haziran Cuma günü Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuştu.

Allianz Türkiye de Brandverse Awards 2023’ün kazananları arasında yer aldı. Şirket, ikisi altın, ikisi de bronz olmak üzere dört madalya çıkardı.

İŞİMİZE OLAN TUTKUMUZLA BAŞARDIK

Allianz Türkiye’nin ödülle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Bugüne kadar neyi başardıysak işimize olan tutkumuzla başardık. Doğru yolda olduğumuzu bize, mutlu müşterilerimiz, güçlü iş ortaklarımız ve kazandığımız ödüller gösterdi. Brandverse Awards'tan; sigortacılık veri analitiği kategorisinde altın, Allianz’ım uygulamamızın faydalarını anlattığımız filmlerimizle finans kategorisinde altın, Sümeyye Boyacı sponsorluğumuzu duyurduğumuz yeni yıl filmimiz "Birlikte Umutla" filmimizle Finans ve Kurumsal İmaj Kategorilerinde birer bronz ödülle döndük. Mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkürler” denildi.

BRANDEVERSE AWARDS HAKKINDA

Brandverse Awards, eski ve yeni nesil tüm pazarlama, iletişim ve reklam çalışmaları ile markaların dünyasına 360 derece kapsayıcı bir bakış sunan pazarlama ve iletişim ödülleridir.

DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor

Reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanında üretilen tüm işleri “bütünleşik pazarlama” anlayışıyla değerlendiren Brandverse Awards’da; “Sosyal Medya ve Dijital”, “Medya”, “PR”, “Strateji”, “Film”, “Craft”, “Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik” ve “Deneyim Tasarımı” başlıklarında 8 ana bölümde uzman jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle kazananlar belirleniyor. Brandverse Awards’da jüri değerlendirmelerinin yanı sıra yaratıcılık festivalinde yer alan SocialBrands Veri Analitiği Bölümü’nde de 50’den fazla sektörde markaların 1 Nisan 2022 – 1 Nisan 2023 aralığındaki sosyal medya performansları değerlendirildi.

Editör: Veli Karadeniz