Allianz Türkiye’nin, Allianz’ım mobil uygulaması ile tek tuşla sağladığı kolaylıklara dikkat çekilen “Yanında Taşı” isimli kampanyası outdoor, sosyal medya ve dijital platformlar üzerinden yayınlandı. Allianz’ım mobil uygulamasının sunduğu kolaylıkların anlatıldığı kampanyada; her türlü poliçe hakkında merak edilen sorulara hızlıca yanıt bulmaktan, tek tuşla Allianz Finansal Danışmanıyla görüşmeye ve acil durumlarda çekici çağırmaya kadar birçok özelliğe vurgu yapılıyor. Allianz’ım mobil uygulaması ile her an her yerde müşterilerinin yanında olduğunun anlatıldığı kampanya çeşitli hikayeler üzerinden izleyiciye aktarılıyor.

Tüm fonksiyonlara kolay erişim imkânı

Kullanıcılarına sade bir deneyim sunmaya ve bunu yaparken sunduğu fonksiyonları kolay erişilebilir bir şekilde konumlandırmaya öncelik veren Allianz Türkiye, müşterilerine

Allianz’ım mobil uygulaması üzerinden hasar süreçleri, sağlık harcamaları, birikimleri ve fonları takip etme özelliği sayesinde tüm poliçe ve sözleşmeleri görüntüleme imkânı sağlıyor. Yeni geliştirilen kredi kartı ile ödeme özelliğiyle; sağlık, oto, konut ve diğer elementer poliçe ödemelerinin yanı sıra, gecikmiş ödemeler ya da poliçe detay sayfasında yer alan ödemelerim seçeneğinden 3D Secure yöntemi ile hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme avantajı da sunuyor. En acil durumlarda şifre ile giriş yapmaksızın sık kullanılan Anlaşmalı Kurumlar, Hasar İhbar Hattı ve daha fazlasına ulaşma özelliğiyle kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Reklam videosunu izlemek için tıklayınız.

REKLAM FİLMİNİN KÜNYESİ ŞÖYLE

Kampanya Adı: Yanında Taşı

Reklamveren: Allianz Türkiye

Reklamveren Yetkilisi: 

Reklam Ajansı: Concept 

Yönetici Yaratıcı Kreatif Direktör:

Kreatif Direktör: 

Yaratıcı Grup Başkanı: 

Yaratıcı Ekip: 

Grafik Tasarım: 

Müşteri İlişkileri Direktörü: 

Müşteri İlişkileri: 

Stratejik Planlama Direktörü: Onur Aydın

Stratejik Planlama: Su Solak

Ajans Prodüktörü: Mert Turan, Canan Polat

Prodüksiyon Şirketi: Yapar İstanbul

Yönetmenler: Umut Dizdar, Sedat Dündar

AXA 2024 yılı Zihin Sağlığı ve Esenlik Araştırması AXA 2024 yılı Zihin Sağlığı ve Esenlik Araştırması

Görüntü Yönetmeni: Engin Özkaya

Post Prodüksiyon: IPD

Medya Ajansı: Mindshare

Editör: Veli Karadeniz