Anadolu Sigorta, Türkiye genelinde hastane ve network ağını genişleterek sigortalıların seçeneklerini artırmayı sürdürüyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni kurumlarla anlaşmalar gerçekleştiren Anadolu Sigorta, anlaşmalı hastanelerinden Medicana Sağlık Grubu ile de network ağlarını genişletti.

Yeni anlaşmalar kapsamında Medicana Sağlık Grubu Kadıköy ve Ataşehir şubeleri yeniden Eko Networkü’ne dahil edilirken, yeni açılan Medicana Ataköy Hastanesi ile ÖSS Geniş, Tüm, Eko ve Tamamlayıcı Network’te anlaşma yapıldı.

Katılım Emeklilik sağlıktaki hedefini açıkladı Katılım Emeklilik sağlıktaki hedefini açıkladı

Sigortalıların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğinin yanı sıra anlaşmalı kurum ağını da sürekli genişlettiklerini dile getiren Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Taylan Matkap, “Bu kapsamda sadece bu yıl içinde 200’ün üzerinde kurumu hizmet ağımıza ekledik. Bu sayıyı her geçen gün artırmaya devam ediyoruz. Hizmet ağımızın niceliği kadar niteliği de bizim için önemli. Bu nedenle her şehir özelinde detaylı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yaygın olarak tercih edilen sağlık kurumları başta olmak üzere, sigortalılarımızın seçeneklerini genişletmeye devam ediyoruz. Medicana Sağlık Grubu’yla gerçekleştirdiğimiz anlaşmalar da bunun bir sonucu” dedi.

Güncel anlaşmalı sağlık kurumu bilgilerine, saglik.anadolusigorta.com.tr web adresinden ve Sağlığım Cepte uygulamasından erişmek mümkün.

Editör: Yaren Akkuş