Ercüment Güvenç’in 2011 yılında, evinde bir grup Sigorta üstadının bir araya gelerek sohbete başladığı toplantı, dün 175’i aşan sigorta profesyonelinin buluştuğu, tüm sektörü kapsayan ve ‘el ele eğlencesi’ ile taçlandırıldı.

İsim annesi ve dün gecenin mimarlarından KASİDER Başkanı Sema Tüfekçiler bu toplantılara SÜT ismini verişinin hikayesini şöyle anlattı:

“Öncelikle besin değeri çok yüksek olan SÜT; saflığın, bereketin ve sağlığın da simgesidir. Bağ kurmadan, ağ kurulmaz. Hepimiz sigorta sektöründe bir arada işler yapıyoruz, çoğumuz daha önceleri aynı şirketlerde çalıştık ve hepimizin sektörde ortak bir geçmişi ve ortak bir geleceği var. Bu toplantılarda iş ortaklıklarımızdan ve iş ilişkilerimizden bağımsız olarak dostluklarımızı pekiştirmek, ağımızla güçlü bağlar kurmak ve daha sağlam ilişki temelinde işler yapabilmek amacıyla bir araya geliyoruz. Yaşamın  bu kadar da  ciddiye alınmaması gereken tarafında, eğlencede buluşuyoruz ve SÜT kadar sağlıklı bağlar kuruyoruz.”

Sut5

Gecenin ev sahipliğini RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, SAİK Başkanı Levent Korkut, KASİDER Başkanı Sema Tüfekçiler, Ercüment Güvenç ve Naşit Yamanyar yaptı. Sektörün her grubunu temsilen misafirin katılmış olduğu toplantı herkesin eğlendiği ve keyifli anılarında yer alacak güzel bir gece olarak kapandı.

Gecenin sponsoru Maher Sigorta Grubu’nun ekibiyle birlikte katıldığı gecede, sohbet, samimiyet ve eğlence vardı.

Bu yılki toplantının sürpriz konuğu hepimizin yakından tanıdığı kahkahasıyla ve zengin lezzetli sofralarıyla meşhur sevgili Sahrap Soysal idi. Kendisinin beş yıl kadar sigortacılık yaptığını ve hatta Türkiye’deki ilk kadın risk mühendislerinden bir tanesi olduğunu anlatması herkese güzel bir sürpriz oldu.

EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla büyüyor EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla büyüyor

Geceye değişik dansları ve her yöreden müzikleri ile eşlik eden sanatçıların da katkısı ile bir SÜT gecesi daha son buldu.

Editör: Veli Karadeniz