Sigorta acentelerini mesleki açıdan oldukça fazla ilgilendiren TOBB SAİK delege seçimlerine yönelik heyecan her geçen gün artıyor. Türkiye’nin birçok ilinde delege seçimleri yapılmasına rağmen, gözler 7 Temmuz’da gerçekleşecek olan İstanbul seçimlerine çevrilmiş durumda.

İstanbul seçimlerine sayılı günler kala acente grupları destekleyecekleri listeleri açıklamayı sürdürüyor. Son açıklama Daha Güçlü Acenteler Platformu’ndan (DGAP) geldi. DGAP Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada seçimlerde ‘Beyaz Liste’nin adaylarına destek verileceği belirtiliyor.

Beyaz Liste, Genel Başkanlığını Hüseyin Duru’nun yaptığı Acenteler Birlik Platformu’nun rengini temsil ediyor.  

dgap'ın yayınladığı bildiri şöyle...

Platform olarak; uzun yıllardır hayatımızı idame ettirdiğimiz SİGORTA ACENTELİĞİ mesleğinin gelecekte daha saygın ve yasalarca korunan bir meslek haline gelmesi için de faaliyetlerde bulunuyor, kamusal ve sivil tüm alanlarında varlık gösteriyoruz.

Bu kapsamda 07.07.2023 tarihinde düzenlenecek olan TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRLİĞİ SİGORTA ACENTELERİ İSTANBUL İL DELEGELERİ seçimlerinde de aktif varlığımızı sürdürüyoruz.

Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti

Bahse konu seçim sürecinde, ACENTELERİN BİRLİĞİNİ ilke edinerek, aralarında bizimde kurucu paydaş olarak bulunduğumuz sektörün kıymetli Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderlerinin desteğini alan "ACENTELER BİRLİK PLATFORMU" destekliyoruz.

Mesleğimizin geleceği açısından son derece önemli olan bu seçim sürecinde tüm meslektaşlarımızı seçme ve seçilme hakkını kullanmaya davet ediyoruz. Aday olmadan sadece seçmen olarak katılım sağlayacak olan meslektaşlarımızın "BEYAZ LİSTE" ye oy kullanarak bizleri desteklemelerini arzu eder, şükranlarımızı arz ederiz.

DAHA GÜÇLÜ ACENTELER PLATFORMU Yönetim Kurulu

Editör: Yaren Akkuş