Türk Sigorta Eğitim Vakfı (TSEV) tarafından bu yıl altıncı kez düzenlenen ve Türkiye Sigorta Birliği ana sponsorluğunda gerçekleşecek ‘Kadrajımda Sigorta 2023’ fotoğraf yarışmasında ‘sigorta’yı anlatan en güzel kareler ödüllendirilecek. Yarışmaya katılacak fotoğrafların ‘Sigorta nedir?’ gibi doğrudan veya ‘Neden sigorta yaparız?’ gibi dolaylı yoldan ‘sigorta’ konusunu anlatması bekleniyor.

TSEV, bu yıl yaşadığımız ve her birimizi derinden etkileyen deprem nedeniyle doğal afetlere de ayrı bir yer ayırdı. Deprem başta olmak üzere sel, çığ, fırtına ve orman yangınları gibi doğal afetler için de ayrı iki eseri seçileceği açıklandı.

Seçici kurul tarafından seçilerek ödüllendirilecek olan beş fotoğraf, yine seçici kurul tarafından beğenilen ve sergileme ödülü kazanan 30 fotoğrafla birlikte, sigortanın bilinirliğini artırmak ve sigorta bilincini geliştirmek amacıyla bu yıl Eylül ayına ertelenen Sigorta Haftası’nda sergilenecek. Para ödülünün yanında seçilen tüm fotoğraf sahiplerine ayrıca 1 yıllık ferdi kaza sigortası da hediye edilecektir.

Doğa Sigorta yönetim kadrosunu güçlendiriyor Doğa Sigorta yönetim kadrosunu güçlendiriyor

Yarışmayla ilgili tanıtımda “Kadrajımda Sigorta ile amaçlanan, ülkemizdeki sigorta bilincinin artmasına katkıda bulunmaktır. Bu vesileyle insanlara sahip oldukları ve değerli buldukları şeyleri hatırlatmak, bu kıymetli şeylere zarar gelebileceğini ortaya koymak ve bu zarardan korunmak için de sigortanın var olduğunu akıllara getirmek istiyoruz. Tüm bu süreç boyunca katılımcıların fotoğraf karesine taşımak amacıyla sigortayı düşünmeleri, bizim için önemli bir adım olacaktır” vurgusu yapılıyor.

6 Eylül 2023 saat 23.59’a kadar şartnamede belirtilen kriterlere uyan fotoğrafların sisteme yükleyerek yarışmaya katılım sağlanıyor.

Konu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız. 

YARIŞMA TAKVİMİ

Son Başvuru: 6 Eylül 2023 23:59 (TSİ)

Seçici Kurul Değerlendirmesi: 8 Eylül 2023

Sonuçların Açıklanması: 11 Eylül 2023

Ödül Töreni, Sergi ve Kokteyl: 25 Eylül 2023

ÖDÜLLER

Birincilik Ödülü: 8.000 TL + Ferdi Kaza Sigortası

İkincilik Ödülü: 5.000 TL + Ferdi Kaza Sigortası

Üçüncülük Ödülü: 4.000 TL + Ferdi Kaza Sigortası

Dogal Afet Konulu Birincilik Özel Ödülü: 8.000 TL + Ferdi Kaza Sigortası

Doğal Afet Konulu İkincilik Özel Ödülü: 5.000 TL + Ferdi Kaza Sigortası

Sergileme ödülü: 1.000 TL + Ferdi Kaza Sigortası (En fazla 30 adet)

SEÇİCİ KURUL

 Murat Gür Fotoğraf Editörü / Eğitmen, Merih Akoğul Fotoğraf Sanatçısı / Eğitmen, Prof. Dr. Ozan Bilgiseren – Akademisyen, Mehmet Kalkavan - TSEV Müdürü, Merve Esra Gürsoy - TSEV Eğitim Birimi Yöneticisi

Editör: Yaren Akkuş