Ankara merkezli ARASS GROUP'ta Avrupa Birliği IPA/IPARD Projelerinde Projeler Direktörü olarak yeni bir kariyere başlayan Ebru Sakine Şevli, heyecanını paylaştı!

IPA/IPARD, Avrupa Birliği'ne katılmayı hedefleyen aday ve potansiyel aday ülkelerde kırsal kalkınma ve tarımı desteklemek için tasarlanmış, AB tarafından finanse edilen bir ön katılım destek aracıdır. Bu önemli projeler, tarım sektörünü geliştirerek, kırsal alanları destekleyerek ve sürdürülebilir büyümeyi teşvik ederek ülkemiz için büyük bir fırsat sunuyor.

Ebru Şevli, yeni görevinde Tarım ve Kırsal Kalkınma, UNICEF ve IPA projelerinde olumlu değişimler sağlamayı ve ülkemizin Avrupa Birliği sürecine katılımına önemli bir adım atmaya yardımcı olmayı hedefliyor.

15 yıldan fazla süredir var olan ARASS GROUP bünyesinde yürütülen projeleri liderlik ederek yönlendirecek olmanın gururunu yaşayan Ebru Sakine ŞEVLİ, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sezer ÖZDEMİR ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı da büyük mutluluk duyuyor.

Ebru Sakine ŞEVLİ, bu heyecan verici yolculukta bilgi ve deneyimlerini paylaşmayı, işbirliği içinde harika işlere imza atmalarını diliyor. Kendisine başarılarla dolu bir kariyer ve projelerde olumlu etkiler yaratması için en iyi dileklerimizi iletiyoruz.

Bayramı sağlıklı geçirmek için beş altın kural Bayramı sağlıklı geçirmek için beş altın kural

SİGORTAMNEWS’in yazar kadrosu içinde yer alan Ebru Sakine Şevli'ye bu güzel haberi bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Editör: Yaren Akkuş