Sigorta yaptırmak hem yasal, hem de ekonomik bir zorunluluktur. Ancak aradığınız sigortalarda bir çok seçenek arasında kaybolmak ve en uygun fiyatlı Sigorta’yı bulabilmek oldukça zahmetli ve zaman alıcı olabilmektedir. İşte bu noktada devreye Enuygunsigorta giriyor. Enuygunsigorta, Türkiye’nin önde gelen güvenilir sigorta firmalarının tekliflerini karşılaştırarak ihtiyacınıza en uygun ve ucuz sigorta teklifini bulmanızı sağlayan bir online platformdur. Sağlık Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Seyahat Sigortası, Konut Sigortası, DASK, Kasko ve Trafik Sigortası gibi farklı sigorta türlerinde sayısız seçenek sunan Enuygunsigorta, size hem zamanınızı hem de en uygun seçeneği sunar.


Enuygunsigorta’da sigorta yaptırmanın avantajları nelerdir?

•    Enuygunsigorta’da sigorta yaptırmak çok kolaydır. Tek yapmanız gereken istenen bilgileri kısa forma girmek ve size özel hazırlanan teklifleri karşılaştırmaktır. İster online ister telefonda satın alabileceğiniz poliçenizi anında e-posta adresinize ve ücretsiz şekilde adresinize gönderir.
•    Enuygunsigorta’da sigorta yaptırmak çok uygun fiyatlıdır. Farklı sigorta firmalarının tekliflerini karşılaştırarak en avantajlı fiyatları ve teminatları bulabilirsiniz. Ayrıca taksitli ödeme imkanından da yararlanabilirsiniz.
•    Enuygunsigorta'da sigorta yaptırmak çok güvenilirdir. Türkiye’nin tanınmış ve güvenilir sigorta firmalarının tekliflerini sunan Enuygunsigorta, sizin için en doğru teminatları seçmenize yardımcı olur. Ayrıca poliçeleriniz ile ilgili tüm konularda isterseniz uzman danışmanlarımızla doğrudan görüşerek hizmet alabilirsiniz.

Enuygunsigorta güvenilir mi ?

Enuygun, 2008'de kurulan ve seyahat sektörünün online dönüşümüne öncülük etmiş bir şirkettir ve 20 milyondan fazla müşteriye bu alanda hizmet sunmaktadır.  Enuygunsigorta ise Enuygun’un sigorta alanında faaliyet gösteren bir markasıdır. 

DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor


 

Editör: Batuhan Kılıç