Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) Başkan Yardımcısı, Eksperler Derneği Başkan Vekili, Kimya Mühendisi Fikret Gülbahar’ın önceki gün vefatı sigorta camiasında üzüntüye sebep olmuştu.

Merhum Gülbahar için İstanbul Şişli Camiin’de Cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına SEİK Başkanı ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Ahmet Nedim Erdem, Tur Assist CEO’su Timur Selçuk Turan ve eksper meslektaşları katıldı. Aile yakınları ve sevenlerinden oluşan yoğun kalabalıkla kılınan cenaze namazının ardından Merhum Gülbahar’ın naaşı, Feriköy Mezarlığı’ndaki ebedi istirahatgâhına defnedildi.

Ulusal Ekspertiz şirketinin sahibi de olan merhum Fikret Gülbahar, 2019 yılından bu yana kanser hastalığıyla mücadele etmişti. Bel fıtığı şüphesiyle hastaneye baş vuran merhum Gülbahar’a, yapılan tetkiklerden sonra prostat ve kemik iliği kanseri teşhisi konulmuştu. Merhum Gülbahar’a, önce prostat sonra kök hücre tedavisi uygulanmış ve hastalığı belli bir dönem yenmişti. Ancak hastalık tekrar nüksetti. Merhum Gülbahar 67 yaşındaydı.

SİGORTAMNEWS olarak merhum Fikret Gülbahara Allahu Teala’dan rahmet, ailesine ve sigorta camiasına başsağlığı dileriz.

Küresel Ticari Sigorta fiyatları sabit kaldı Küresel Ticari Sigorta fiyatları sabit kaldı

Editör: Yaren Akkuş