Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Spor Toto ile Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynadığı mücadeleden 3-0 galip ayrılmayı başardı. Taraftarına net bir galibiyet sevinci yaşatan Galatasaray HDI Sigorta, ligde puanını 43’e yükseltti.

 Sarı-kırmızılı ekip, 77 dakika gibi voleybolda kısa sayılabilecek bir sürede rakibini mağlup ederken set de vermedi. Galatasaray HDI Sigorta, etkili başladığı mücadelenin ilk setini 25-18 önde bitirdi. İkinci sette Spor Toto karşısında daha rahat bir oyun sergileyen Galatasaray HDI Sigorta, 25-15’lik set skoruyla 2-0 öne geçti. Üstünlüğünü devam ettiren Galatasaray HDI Sigorta, son seti de 25-21’le geçip karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Galatasaray HDI Sigorta’da Thomas 22 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Burak 11, Yasin 9, Oğuzhan ve Emir Kaan 6’şar, Aykut ise 1 sayıyla galibiyete katkı yaptı.

Galatasaray HDI Sigorta, bu maçın ardından AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 25. haftasında deplasmanda Altekma ile karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarına başlayacak. Altekma - Galatasaray HDI Sigorta mücadelesi 9 Nisan 2023 Pazar günü saat 16.00’da Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanacak.

AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar’da final heyecanı AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar’da final heyecanı

Salon: Burhan Felek Vestel
Hakemler: Seçkin Yener, Mehmet Gül
Galatasaray HDI Sigorta: Burak Güngör, Emir Öztürk, Edgar, Yasin Aydın, Oğuzhan Karasu, Orçun Ergün (Beytullah Hatipoğlu, Onurcan Çakır, Aykut Acar, Selim Kalaycı)
Spor Toto: Yüksel Bıdak, Muhammet Kaya, Kuklinski, Çağatay Durmaz, Vucicevic, Batuhan Avcı (Abdulsamet Yalçın, Doğan Karakoç, Azizcan Ataoğlan, Savaş Kaplan, Dautefendic)
Setler: 25-18, 25-15, 25-21
Süre: 77 dakika (23, 25, 29)

Editör: Yaren Akkuş