Allianz türkiye Haberleri

allianz türkiye haberleri ve güncel allianz türkiye gelişmeleri, allianz türkiye ile ilgili tüm video, allianz türkiye fotoğrafları ve allianz türkiye haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Olimpiyat Oyunları’nın Global Sigorta Ana Ortağı Allianz, Olimpiyat heyecanını müşterileriyle paylaşmak için yeni bir kampanya başlattı.

Sigorta Gündemi

Maratona 8. kez katılan takım, Koruncuk Vakfı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına bağış topladı.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, Mete Gazoz ve Merve Dinçel ile sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, sigorta sektöründe inovasyonu ileriye taşıma hedefiyle dört yıldır start-up’larla iş birlikleri kurduğu HackZone’u, ilk 6 aylık hızlandırma programı...

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, sürdürülebilir ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, yeni Elektrikli Araç Kasko Sigortası ürününü sundu.

Bireysel Emeklilik

Toplumun emeklilik dönemindeki ek gelir ihtiyaçlarına dikkat çeken Allianz Türkiye, ürün ve hizmetlerinin avantajlarını, müşterilerinin gözünden anlattı.

Sigorta Gündemi

Allianz,6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş’ta yeni öğretim yılına UNICEF desteğiyle başlayan okulu ve konteyner kenti ziyaret etti.

Bireysel Emeklilik

Allianz Türkiye, 2023 yılının ilk yedi ayında BES fonları ağırlıklı getiri sıralamasında yüzde 50 getiri oranı ile birinci oldu.

Sigorta Gündemi

FIAT ve Allianz Türkiye iş birliği ile kasko poliçelerinde “Akıllı Fiyatlandırma" uygulaması yaygınlaşıyor.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında, yüksek teknoloji şirketi Laska ile çevre dostu bir iş birliğine imza atıyor.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye’nin Sesler ve Suretler belgeseli, Beyoğlu’nun en güzel binalarından biri olan Metrohan’da gösterilecek.

Sağlık Sigortaları

Allianz Türkiye, yeni kampanya ile TSS’de yüzde 10, Modüler Sağlık’ta ise yüzde 15’e varan indirim sunuyor.