Axa sigorta Haberleri

axa sigorta haberleri ve güncel axa sigorta gelişmeleri, axa sigorta ile ilgili tüm video, axa sigorta fotoğrafları ve axa sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

Ziraat Bankkart ve Halkbak’ın karşı karşıya geldiği mücadelede kupanın sahibi, rakibini 3-1’ lik skorla yenen Ziraat Bankkart oldu.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta; İl Birincileri, AXA Kulüp, Otomotiv Yıldızları ve BES Yıldızları acenteleriyle bir araya geldiği etkinlik serisini tamamladı.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta’nın, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yaptığı değerler ortaklığı sözleşmesi aynı zamanda Türk futbol tarihine de geçmiş oldu.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, acenteleriyle bir araya geldiği etkinlik serisine Akdeniz, Karadeniz ve Bakırköy bölgeleri ile devam ediyor.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, İl Birincileri, AXA Kulüp, Otomotiv Yıldızları ve BES Yıldızı acenteleriyle bir araya geldiği etkinlik serisine Orta Anadolu ve...

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, CHRO Summit’te “Bugünün Gerçekleri ve Geleceğin Riskleri Karşısında Bireysel ve Toplumsal İyilik Hali” başlıklı konuşma...

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, İl Birincileri, AXA Kulüp, Otomotiv Yıldızları ve BES Yıldızı acenteleriyle bir araya geleceği etkinlik serisine başladı.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, Koç Healthcare iş birliğiyle Türkiye’de bir ilk olan “Dijital Sağlık Sigortası”nı hayata geçirdi.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta’nın, yeni nesil acentelerini geleceğe hazırlamak amacıyla başlattığı Gelecek Fakültesi yeni mezunlarını verdi.

Sigorta Gündemi

AXA Türkiye operasyonlarının da bağlı olduğu AXA Uluslararası Pazarlar CEO’su Hassan El-Shabrawishi, AXA Türkiye ofisini ziyaret etti.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, acentelerine sunduğu destek ve motivasyonla sektörün sürdürülebilirliğine katkı sağlamaya devam ediyor.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan dört takımın katılacağı TSYD Bursa Voleybol Turnuvası 21 Eylül'de başlıyor.