Doğal Afet Sigortaları Kurumu Haberleri

Doğal Afet Sigortaları Kurumu haberleri ve güncel Doğal Afet Sigortaları Kurumu gelişmeleri, Doğal Afet Sigortaları Kurumu ile ilgili tüm video, Doğal Afet Sigortaları Kurumu fotoğrafları ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) depremzede sigortalılara ödenen tazminat tutarını açıkladı: 21 milyar 111 milyon 86 bin 703 TL.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) depremzede sigortalılara ödenen tazminat tutarını açıkladı: 19 milyar 182 milyon 284 bin 697 TL.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu, sigortalıların tüm taleplerine doğru ve hızlı çözüm sağlayabilmek için ‘DASK’a mesajım var’ platformunu hayata geçirdi. 

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu DASK,hafif hasarlı konutların ödemelerini de 72 saat içinde yapmayı amaçlayan uygulama başlattı.

Sigorta Gündemi

11 ilde yıkıma yol açan deprem felaketi sonrası Zorunlu Deprem Sigortası talepleri yüzde 200’e varan artış gösterdi.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun düzenlediği ‘Zorunlu Deprem Sigortası Yeni Yapı Çalıştayı’nda önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) 6 Şubat depremlerine yönelik tazminat ödemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Türk Reasürans’ın teknik işleticiliğini yaptığı Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) 6 Şubat depremleriyle ilgili raporunu açıkladı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) haftalık bilgilendirmesinde deprem bölgesinde bugüne kadar yaptığı ödemeleri açıkladı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 6 Şubat depremlerine yönelik yapmış olduğu hasar ödeme rakamını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu yediden yetmişe herkes söylüyor. Hepimiz deprem üreten topraklar üzerinde oturduğumuzun bilincindeyiz.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) deprem bölgesine yönelik şimdiye kadar yaptığı ödeme rakamı açıklandı.