Liv Hospital Haberleri

Liv Hospital haberleri ve güncel Liv Hospital gelişmeleri, Liv Hospital ile ilgili tüm video, Liv Hospital fotoğrafları ve Liv Hospital haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sağlık Sigortaları

Geçtiğimiz bir ay boyunca uzun süreli açlık ve yetersiz su tüketimi sebebiyle metabolizmamız oldukça yavaşladı.

Sağlık Sigortaları

Liv Hospital Dünya Su Günü’ne farkındalık yaratmak için Nişantaşı Rotary Kulübü ile “Su” paneli düzenledi.

Sağlık Sigortaları

Avrupa Dijital Sağlık Üstün Başarı Forumu’nda jürinin degerlendirmesiyle “2024 Yılının En İyi Avrupa Dijital Sağlık İnovasyonu” ödülünü aldı.

Sağlık Sigortaları

Yüzyılın Hatırası’ konserinde Liv Hospital doktorları sanatçılarla bir araya gelerek müzikli gösteri sergiledi.

Sağlık Sigortaları

Liv Hospital’ın ‘Sağlıkta Multikültürel Yaklaşım ve Hizmet Konferansı’ düzenledi. 25 panelistin açıklamaları ilgiyle izlendi.

Sağlık Sigortaları

Liv Hospital, yurt dışındaki ikinci hastanesi Liv Hospital Duna Medical Center (DMC) ile Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de hizmet vermeye başladı.

Yaşam

Liv Hospital’dan Klinik Psikolog Selenay Yücel Keleş, depremin çocuklar üzerindeki etkilerini anlatırken ebevynlere de tavsiyelerde bulundu.

Sağlık Sigortaları

Liv Hospital’ın katkılarıyla ve Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) iş birliği ile önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza...

Sigorta Gündemi

Liv Hospital artık yurt dışından gelen misafirlerini, Demir Sağlık tarafından geliştirilen ‘Sağlık Turizmi Güvence Sigortası’ ile teminat altına alacak.