Özgür Obalı Haberleri

Özgür Obalı haberleri ve güncel Özgür Obalı gelişmeleri, Özgür Obalı ile ilgili tüm video, Özgür Obalı fotoğrafları ve Özgür Obalı haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, Avusturya'nın Başkenti Viyana'da gerçekleşen Sigortacılıkta ÇSY Konferansı'nda Türkiye'yi temsil etti.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Genel Sekreteri Özgür Obalı, son günlerde yaşanan prim artışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı, Gri Sigorta ile Mellce Sigorta’ya neden el konulduğunu ve bundan sonra yapılacakları anlattı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı, Sigortacılık Haftası’na yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, “Hatalı engelli raporları konusunda birtakım grupların sistemden yararlandığını tahmin ediyoruz” dedi.

Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, DASK’ın hasar ödemeleriyle bu rakamın 55.5 milyar TL’ye ulaştığını açıkladı.

Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı sigortacılıkta iş yapış şekillerini değiştiren Insurtech’lerin sektöre sunduğu dijital çözümleri paylaştı.

Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, söylenenlerin aksine kasko yaptıranların sayısında azalış değil artış olduğunu açıkladı.