Poliçe Haberleri

poliçe haberleri ve güncel poliçe gelişmeleri, poliçe ile ilgili tüm video, poliçe fotoğrafları ve poliçe haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sağlık Sigortaları

“Poliçe yaptırırken önceliğiniz, ödeyeceğiniz prim değil, poliçenizin ömür boyu yenileme garantisini kapsaması olmalıdır.”

Sigorta Gündemi

Unico Sigorta; 35. yılına özel sunduğu ürünlere UniKobi Yangın Paket Sigortası ile bir yenisini daha ekliyor.

Sigorta Gündemi

Neova Katılım Sigorta, afet bölgesinde yer alan sigortalılar ve depremzedeler için üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

DASK Genel Koordinatörü Erdal Turgut, Türkiye genelinde DASK yaptırmış konut oranının yüzde 55 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de ilk defa Quick Finans tarafından geliştirilerek kredilendirilmeye başlanan sigorta poliçeleri “Poliçe Prim Kredisi” Quick Sigorta’dan sonra şimdi Corpus Sigorta...

Sigorta Gündemi

Araç anahtarının kaybolması, araç sahiplerinin başına gelebilecek en can sıkıcı durumlar arasında yer alıyor.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’dan yapılan duyuruda “Sigortalımız olan depremzedelerin sağlık giderleri, poliçelerindeki limit, muafiyet kısıtlamaları olmaksızın ve sigortalı payı ödenmeksizin teminat altındadır”...

Sigorta Gündemi

Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu yediden yetmişe herkes söylüyor. Hepimiz deprem üreten topraklar üzerinde oturduğumuzun bilincindeyiz.

İnsurtech

E-ticaretin kolaylığını her alanında yaşamak isteyenler, birkaç güvenlik unsuruna dikkat ederek sigorta ihtiyaçlarını rahatlıkla online olarak karşılayabiliyor.