QNB Sigorta’ya Yılın En İyi Sigortacılık Firması ödülü QNB Sigorta’ya Yılın En İyi Sigortacılık Firması ödülü

Üst üste yaşadığımız yıkıcı iki depremin ardından Türkiye adeta tek yürek oldu. Resmi olsun özel olsun her kurum ve kuruluş üstüne düşeni adeta birbirleriyle yarışırcasına yapıyor. Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Anadolu Sigorta da depremzedelerin lehine olacak bir duyuru yaptı.

Anadolu Sigorta’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Yaşadığımız elim deprem felaketi nedeniyle ülke olarak derin üzüntü içindeyiz. Asli görevimiz olan hasar ödeme süreçlerini sorunsuz yerine getirebilmek ve sigortalılarımıza kesintisiz hizmet verebilmek için gerekli adımları atıyoruz” denildi.

Hasar ve sağlık tazminat işlemlerinde deprem bölgesinin önceliklendirildiğinin vurgulandığı paylaşım şöyle:

“Yaşadığımız elim deprem felaketi nedeniyle ülke olarak derin üzüntü içindeyiz. Asli görevimiz olan hasar ödeme süreçlerini sorunsuz yerine getirebilmek ve sigortalılarımıza kesintisiz hizmet verebilmek için gerekli adımları atıyoruz. Hasar ve sağlık tazminat işlemlerinde deprem bölgesini önceliklendiriyoruz. Sigortalımız olan depremzedelerin sağlık giderleri, poliçelerindeki limit, muafiyet kısıtlamaları olmaksızın ve sigortalı payı ödenmeksizin teminat altındadır. Hasar ihbar süreçleri için dağıtım kanallarımız bilgilendirilmiş. Hasar inceleme ve ödeme süreçlerimiz sadeleştirilmiştir. Anadolu Sigorta olarak, depremzedelerimizin yaralarını sarmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Editör: Veli Karadeniz