Quick Sigorta Haberleri

Quick Sigorta haberleri ve güncel Quick Sigorta gelişmeleri, Quick Sigorta ile ilgili tüm video, Quick Sigorta fotoğrafları ve Quick Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Şişli Belediyesi ve Quick Sigorta kentsel dönüşümde Türkiye’de bir ilke imza atarak Bina Tamamlama Sigortası’nı kentsel dönüşüm projelerinde uygulayacak.

Sigorta Gündemi

JCR Avrasya Rating, Quick Sigorta’yı yatırım seviyesi kategorisinde değerlendirerek, uzun vadeli ulusal kredi notunu 'BBB- (tr)'den 'A- (tr)'ye revize etti.

Sporun Sigortası

Quick Sigorta sponsorluğundaki 21’inci Quick Sigorta Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Yaşam

Öğretmenler Günü'nde Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu öğrencilerinden öğretmenlerine sıra dışı hediye

Sigorta Gündemi

Cumhurbaşkanlığı 4’üncü Uluslararası Yat Yarışları Cumhuriyet 100’üncü Yıl Kupası Sportsboat A Sınıfı’nda şampiyon HSSK - Quick Sigorta Yelken Takımı oldu.

Sporun Sigortası

104 tekne ve 800 sporcu ilk gün Caddabostan-Adalar parkurunda, ikinci gün ise İstanbul Boğazı parkurunda kıyasıya yarıştı.

Ekonomi

Türkiye ekonomi tarihinde ilk defa sigorta şirketi iştiraki olan bir GYO, Borsa’da halka arz edilecek.

Ekonomi

Türkiye’nin sigorta şirketleri iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) halka açılıyor.

Sigorta Gündemi

Kamu yöneticisinden şirket yöneticisine, asistansından acentesine kadar sigorta sektörünün tüm temsilcilerinin yer aldığı dört dörtlük bir maç izledik.

Sigorta Gündemi

İstanbul Valisi Davut Gül, Maher Holding'in genel merkezinin bulunduğu Quick Tower binasını ziyaret etti.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, bina tamamlama sigortasının OVP’de yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Sigorta Gündemi

Zafer Bayramı, Quick Sigorta’nın su sporlarına verdiği destek kapsamında Heybeliada’da şenlikler ve Çanakkale Boğazı’nda ise kulaçlarla kutlandı.