Sağlık Haberleri

Sağlık haberleri ve güncel Sağlık gelişmeleri, Sağlık ile ilgili tüm video, Sağlık fotoğrafları ve Sağlık haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sağlık Sigortaları

Türkiye Sigorta, gece gündüz demeden çalışan fedakâr sağlık çalışanlarına, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda (TSS) yüzde 15 indirim başlattı.

Ekonomi

Hem değer hem de hacim açısından sektör içindeki satın almaların hâkimi ise 65.2 milyar dolar yatırım ile o alan oldu.

Sağlık Sigortaları

Liv Hospital, yurt dışındaki ikinci hastanesi Liv Hospital Duna Medical Center (DMC) ile Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de hizmet vermeye başladı.

Sigorta Gündemi

Sigorta Tahkim Komisyonu Başkanı Mehmet Verim, oto sigortalarındaki prim artışının önemli bir etkeninin sağlık raporlarındaki farklılar olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, yeni dönemde yine acenteleri merkeze koyacaklarını ve sağlık sigortalarıyla kurumsal sigortalara ağırlık vereceklerini söyledi.

Sağlık Sigortaları

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından yıkılan binlerce bina görünmeyen tehlikeler barındırıyor. Yıkılan binalarla birlikte yüksek miktarda asbest yayılıyor.

Sağlık Sigortaları

Bupa Acıbadem Sigorta CEO’su Gökhan Gürcan, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin hemen ardından birinci basamak sağlık hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.