Sigortam.net Haberleri

Sigortam.net haberleri ve güncel Sigortam.net gelişmeleri, Sigortam.net ile ilgili tüm video, Sigortam.net fotoğrafları ve Sigortam.net haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


İnsurtech

Sigortam.net, 2023 Uluslararası Stevie Ödülleri’nde “Yapay Zekâ Destekli Sigorta Kapsam Puanlaması" uygulaması ile Altın Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Sağlık Sigortaları

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi yüzde 190.2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS), sağlık branşının lokomotifi haline gelmiş durumda.

Sigorta Gündemi

Yakıt maliyetlerinin giderek yükselmesi ve çevre dostu ulaşımın önem kazanmasıyla birlikte, elektrikli ve hibrit araçların kullanımı hızla artıyor.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de sigorta sektörü hızlı büyümesini sürdürüyor. Sigorta pazarında, 2023’ün Ocak-Temmuz döneminde 248,1 milyar TL prim üretildi,

Sigorta Gündemi

Son dönemde ülkenin dört bir yanından gelen sel haberleri, birçok evin büyük maddi zarar gördüğünü ortaya koyuyor.

Sigorta Gündemi

Sigortam.net, Konut Sigortası'nın ev sahipleri ve kiracılar açısından sağladığı avantajları ve tarafların birbirlerine karşı olan yükümlülüklerini mercek altına alarak uyarıyor.

Sigorta Gündemi

KASKO yaptırmak ve poliçesini yenilemek isteyenlerin ise merak ettiği konuların en başında cam değişimi yer alıyor.

Sigorta Gündemi

“Ne kadar iyi bir sürücüsünüz?” Sigortam.net, bu sorunun yanıtını kasko poliçenizde aldığınız indirime bakarak veriyor.

Sigorta Gündemi

Sigortam.net, tüketicinin kasko fiyatlarındaki artıştan en az seviyede etkilenmesi için hayata geçirdiği özel kampanyalarına devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Konut fiyatlarındaki artışın etkisiyle, evimizin manevi değerinin yanında maddi değeri de riske atılamayacak boyuta taşındı.

Sigorta Gündemi

Kasko poliçelerini Sigortam.net üzerinden yaptırmak isteyen öğretmenler, anlaşmalı sigorta şirketlerinde geçerli yüzde 25’e varan indirimden yararlanabilecekler.

Sigorta Gündemi

Araç anahtarının kaybolması, araç sahiplerinin başına gelebilecek en can sıkıcı durumlar arasında yer alıyor.