Teminat Haberleri

teminat haberleri ve güncel teminat gelişmeleri, teminat ile ilgili tüm video, teminat fotoğrafları ve teminat haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sağlık Sigortaları

BNP Paribas Cardif; maddi olduğu kadar manevi olarak da yıpratıcı olan tedavi süreçlerinde kadınlara tam destek sağlıyor.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta’nın Nisan sirkülerinde gemi ve yat sahiplerini ilgilendiren önemli bir makale yayınlandı.

Sigorta Gündemi

Sigorta şirketleri, ABD, İngiliz ve İsrail ticaret gemilerine Kızıldeniz’i kapsam dışı bırakma kararı alıyor

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, sürdürülebilir ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, yeni Elektrikli Araç Kasko Sigortası ürününü sundu.

Sigorta Gündemi

DASK Genel Koordinatörü Erdal Turgut, Türkiye genelinde DASK yaptırmış konut oranının yüzde 55 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Araç anahtarının kaybolması, araç sahiplerinin başına gelebilecek en can sıkıcı durumlar arasında yer alıyor.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de bir ilk daha gerçekleşti… Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne nükleer sorumluluk riskleri için teminat verecek Merkez açıklandı.

Sigorta Gündemi

Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu yediden yetmişe herkes söylüyor. Hepimiz deprem üreten topraklar üzerinde oturduğumuzun bilincindeyiz.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, deprem bölgesinde 4 milyon sigorta poliçesinin olduğunu belirterek sektörün ödeyeceği teminat rakamını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Tarım sigortalarında, tarife fiyatlarında indirim yapılırken teminat kapsamı da genişletildi. Ürünlere göre yüzde 5 ila 15 indirime gidildi.

Sigorta Gündemi

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz, teminatları ihtiyaca uygun belirleyerek her bütçeye uygun kasko yapılabileceğine işaret ediyor.