Trafik sigortası Haberleri

trafik sigortası haberleri ve güncel trafik sigortası gelişmeleri, trafik sigortası ile ilgili tüm video, trafik sigortası fotoğrafları ve trafik sigortası haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası (Trafik sigortası) primlerine Haziran ayı itibariyle zam geliyor

Sigorta Gündemi

Sigorta Hakemleri Derneği (SHD) resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından basın duyurusu yayınladı.

Sigorta Gündemi

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, zorunlu trafik sigortasının artmasına neden olan unsurları kalem kalem anlattı.

Sigorta Gündemi

SEDDK Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmeliğin 15’inci maddesinin dördüncü fıkrasının uygulanmasına ilişkin genelge...

Sigorta Gündemi

SEDDK eski Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, bazı haber sitelerinde çıkan “Trafik Sigortasında Yeni Düzenleme: Zorunluluk Kaldırılıyor” başlıklı haberleri yalanladı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, trafik sigortasıyla ilgili çok önemli bir genelge yayınladı.

Sigorta Gündemi

KASKO yaptırmak ve poliçesini yenilemek isteyenlerin ise merak ettiği konuların en başında cam değişimi yer alıyor.

Sigorta Gündemi

Herhangi bir kaza anında araca yönelik maliyet kayıplarıyla karşı karşıya kalmamak, aracını güvence altına almak isteyenler için kasko önem taşıyor.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta CEO’su Fahri Uğur, SEDDK’nın Trafik Operasyon Merkezi Uygulamasını olumlu bulduklarını belirtti

Sigorta Gündemi

Görüşlerini aldığımız sigortacılar, kararla şok yaşadıklarını ve trafik sigortalarında her şeyin yeniden düzenlenmesi gerekeceğini ifade etti.

Sigorta Gündemi

Quick Finans ve Quick Sigorta iş birliği ile Türkiye’de ilk kez uygulanan “Poliçe Prim Kredisi” 12 ay taksit avantajıyla tüm...

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, araçlar değerlendiği için kaskonun 2023’te daha önemli hale geleceğini söyledi.