TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ Haberleri

TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ haberleri ve güncel TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ gelişmeleri, TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ ile ilgili tüm video, TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ fotoğrafları ve TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sağlık Sigortaları

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memisoglu, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Uğur Gülen ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Sigorta Gündemi

TSB Başkanı Uğur Gülen ve TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, Yunanistan Sigorta Şirketleri Birliği’nin davetlisi olarak Atina’da temaslarda bulundu

Sigorta Gündemi

Küresel Sigorta Dernekleri Federasyonu (Global Federation of Insurance Associations-GFIA) Türkiye Sigorta Birliği’ni (TSB) öven bir yazı yayınladı.

TEKNOLOJİ

Küresel siber güvenlik ve dijital gizlilik şirketi Kaspersky, 10 milyar parolanın sızdırıldığını açıkladı. Siber sigortanın önemini bir defa daha anlaşıldı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), Sigortacılık Haftası’na yönelik düzenlenecek akademik makale yarışmasının şartlarını açıkladı.

Sigorta Gündemi

TSB sponsorluğunda hazırlanan Cumhuriyet'in 100. Yılında Türkiye'de Sigortanın 100 Yılı Belgeseli, 1 Haziran 2024 tarihinde izleyicilerle buluştu

İlk geçen sene düzenlenen turnuva, 17-19 Mayıs tarihlerinde İstanbul-Maltepe İBB Spor Tesisleri’nde oynanacak.

TSB'nin destekleriyle Sigorta Strateji tarafından organize edilen Sigortalı Anadolu Zirvesi'nin ilk buluşması Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği'nde (TSB) 2 yıl süreyle görev yapacak yeni Yönetim Kurulu şu şekilde görev bölümü yaptı.

Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, Avusturya'nın Başkenti Viyana'da gerçekleşen Sigortacılıkta ÇSY Konferansı'nda Türkiye'yi temsil etti.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), Azerbaycan Insurtech Zirvesi'nde Türkiye'nin Dijital Altyapısında Sigorta tecrübesini paylaştı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) yoluna Uğur Gülen’le devam edecek. İkinci defa seçilen Gülen neler söyledi?