Sigorta sektöründe son günlerde üst düzey görev değişiklikleri yaşanıyor. Bir değişiklik de Alman sigorta şirketi HDI Sigorta’da oldu. HDI Sigorta’da 10 yıldır Genel Müdürlük koltuğunda oturan Ceyhan Hancıoğlu, görevinden ayrıldı. Yerine geçtiğimiz günlerde AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanlığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevlerinden emekli olan Firuzan İşcan getirildi.

Gülen ve Obalı'dan iki günlük ‘komşu’ ziyareti Gülen ve Obalı'dan iki günlük ‘komşu’ ziyareti

Görev değişimi ile ilgili HDI Sigorta’dan yapılan açıklamada “2013 yılından bu yana şirketimizde Genel Müdürlük görevini yürüten Sayın Ceyhan Hancıoğlu, görevini Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü’nün onayına müteakip meslektaşı Sayın Firuzan İşcan’a devredecektir. Ceyhan Hancıoğlu’ndan görevi devralacak olan Firuzan İşcan’ın yasal sürecin tamamlanmasının ardından 16 Ağustos 2023 tarihinde resmi görevine başlaması beklenmektedir” denildi.

Açıklamada ayrıca “HDI Sigorta çatısı altında Genel Müdür olarak geçirdiği on yılın ardından en dostane koşullarda şirketimizden ayrılacak ve kariyerine farklı fırsatlarla devam edecek Ceyhan Hancıoğlu’na bugüne kadarki şirketimize kattığı değerler, üstün gayret ve emekleri için teşekkür ediyor, yeni hayatında mutluluk, sağlık ve başarının daim olmasın diliyoruz. Sayın Firuzan İşcan’a bir kez daha HDI Sigorta Ailesine hoş geldiniz diyor, organizasyonel değişikliğin şirketimize katkı sağlamasını diliyoruz” vurgusu da yapıldı.

Editör: Yaren Akkuş