Türkiye el ele verip depremlerin yaralarını sarmaya çalışırken sigorta sektörü de üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Bupa Acıbadem Sigorta CEO’su Gökhan Gürcan, “Son yüzyılın en önemli doğal felaketlerinden biri ile karşı karşıyayız. Milyonlarca kişinin etkilendiği, yüz binlerce insanın yaralandığı, binlerce insanımızın vefat ettiği çok acı bir felaket” olarak nitelendirdiği depremlerle ilgili yaptıklarını paylaştı.  

10 soruda tansiyonla ilgili pratik bilgiler 10 soruda tansiyonla ilgili pratik bilgiler

“Günün birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma zamanı olduğunu hepimiz biliyoruz” diyen Gürcan, “İnsanımızın tabiatında var olan yardım severlik, zor durumlar ile başa çıkma yeteneği ve özverisi ile tüm kayıplarımıza rağmen yine ayağa kalkacağız. Yeter ki umudumuzu ve inancımızı kaybetmeyelim. Misyonumuzun temeli olan sağlık ve sürdürülebilirlik ekseninde; afetin ilk günlerinden itibaren deprem bölgesine ivedilikle ulaşarak, birinci basamak sağlık hizmeti ihtiyacı için 1 adet mobil sağlık noktası ve sağlıklı beslenme kapsamında sıcak yemek hizmeti için 2 adet mutfak konteynırımız ve yemek çadırlarımız ile desteklerimizi başlattık” şeklinde açıklama yaptı.

Gürcan, “Tıpkı bugün olduğu gibi ilerleyen günlerde de hem Bupa Acıbadem Sigorta hem de Bupa Grubu olarak bölgeye ve depremzedelere yardımlarımızı sürdüreceğiz. Desteğini esirgemeyen tüm Bupa ve Bupa Acıbadem Sigorta çalışanlarına, bağlı bulunduğumuz ELA bölgesi ve Bupa Grubuna teşekkür ediyoruz. Bu zor günlerde hepimize sabır, sebat ve umut diliyorum” dedi.

Editör: Veli Karadeniz