Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti

Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrenciler, 3İK Marka İletişim Ajansı tarafından QNB Finansbank'ın daimi, pladis, Turkish Technology ve Yıldız Holding'in resmi sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen “Global Career Summit 2023” etkinliğine yoğun katılım gösterdi.

Etkinliğin ikinci gününde konuşan Aksigorta Teknoloji ve Operasyonel Mükemmellik Fonksiyonu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Konak, “Teknolojiyle dönüşen dünyaya adapte olmak şart" dedi. 

Global Career Summit 2023’ü takip eden öğrencilere tavsiyelerde bulunan Konak, “İş dünyasının hiç olmadığı kadar hızla değişiyor. Bu değişim giderek daha da farklılaşacak. Kariyer hedeflerinizi belirlerken sahip olduğunuz yetenekleri keşfetmelisiniz. Kendinizi yeteneğiniz doğrultusunda geliştirmeli ve cesur  olmalısınız” şeklinde konuştu.

Konak, "Sanayi devrimiyle başlayan globalleşme yerini önce teknoloji ve enformasyon devrimine şimdi ise dijitalleşmeye bırakmış durumda. Teknoloji hızla gelişirken dünya dönüşüyor. Bizim de buna adapte olmamız ve değişmemiz gerekiyor. Gençlerimizin kendi yeteneklerini keşfetmeleri ve cesur olmaları gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Editör: Veli Karadeniz