İstanbul’un eşsiz manzarası eşliğinde Erboy Otel’in terasındaki parti Steel Brokerlik sponsorluğunda düzenlendi. Kurulduğu günden bu yana sektörde ses getiren işlere imza atan Beş yıl içinde kuruluş planlarında yer alan bütün projelerini yerine getiren KASİDER’in, önümüzdeki beş yıl için de yapmayı planladığı onlarca projesi bulunuyor.

DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor

“Kadın erkek beraber varız, birlikte tamız” mottosu ile hareket eden KASİDER yönetim kurulunda yer alan erkekler, bu dernekte oldukları için büyük bir gurur duyduklarını ve bu meselenin bir kadın meselesi değil, insanlık meselesi olduğunu altını çiziyorlar. Erkek üyeler ayrıca “Bu görev tek başına kadının veya tek başına erkeğin görevi değil, hepimizin birlikte yüklenmesi gereken bir misyondur” diye de özellikle ifade ettiler.

KASİDER’in ilk üyelerinden olan Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut da kadınların olmadığı bir sigorta sektörü düşünemediğini belirterek, “Sektörümüzde kadınların sayısı erkeklerden fazla. Ancak üst yönetimlerde yani genel müdür ve genel müdür yardımcılığı gibi yönetim kadrolarında daha fazla görev almalılar” diye konuştu.    

Kasider Kut11

Sigortamnews’e özel açıklamalar yapan KASİDER Başkanı Sema Tüfekçiler, “Geçtiğimiz yıl sektörde çok ses getiren Yüksek Topuklar belgeseli ile mesleğimizin itibarı ve ekonomiye katkısı ve kadınların sektördeki gücü ve etkisi çok güzel bir şekilde ele alındı. Yüksek Topuklar’ı geniş kitlelere ulaştırılarak seyredilmesi sağlandı. Sigortacılık haftasının son günü, Türkiye Sigorta Birliği (TSAB) tarafından sektördeki kadınlara armağan edildi. Yaptığımız işten büyük gurur duyuyor ve sektörden çok güzel geri bildirimler alıyoruz. Her bir organizasyonumuza sponsorluk eden ve destek olan tüm firmalara teşekkür ediyoruz” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri, Dernek olarak bu yıl yine büyük sürprizler hazırlıklarını ve tüm kadınların güçlü yarınlar yaratması  temennisi ile partiden ayrıldı.

Editör: Veli Karadeniz