Türkiye Sigorta Birliği’nin de destek verdiği ve RS Otomotiv Grubu’nun geleneksel hale getirdiği Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvası, bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında Maltepe İBB Tesisleri’nde gerçekleşecek. RS Otomotiv Grubu tarafından 15. yıla özel olarak düzenlenen voleybol turnuvasının kura çekimleri tamamlandı.

AXA Türkiye milli değer İlke Özyüksel’i destekliyor AXA Türkiye milli değer İlke Özyüksel’i destekliyor

KASİDER Başkanı Sema Tüfekçiler “Bu yıl KASİDER olarak bizler de bir Kadın Plaj Voleybol Takımı oluşturduk ve çok iddialıyız. Sporda mücadelemizi veriyor olurken, sektör ile elele olmanın da heyecanı içerisindeyiz. Rekabet ve beraberliğin iç içe geçtiği rekaberlik tarafındayız biz. RS Otomotiv Grubu’nun kadına ve spora olan desteğini sektör olarak her daim takdir ediyoruz. Sektörden her kesimi bir araya getirme ilkesini sporun birleştirici gücü ile destekleyen RS Grubu ile de sahada karşılaşacak olmamız bizi daha da heyecanlandırdı. Hem RS SERVİS ve hem de Tur Assist ile olan maçlarımızın çok heyecanlı geçeğine eminim. İyi olan kazanırken, dostluk hep galip gelsin diyerek tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

 Türkiye Sigorta Birliği’nin destekleriyle yapılacak olan turnuvaya tüm sigorta sektörünü davet eden Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen, “Sporun birleştirici gücüne inanan ve sporla yaşayan biri olarak, sektörümüzün tüm paydaşlarıyla birlikte güzel bir sportif etkinlikte bir araya gelmesinin heyecanını ben de paylaşıyorum.  Sektörümüzün birlik ve beraberliğini 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde yaşayacağımız turnuvaya her bir üyemizin katılmasını heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

KASIDER Kadın Takımı forma sponsoru ise sigorta sektörünün çok yakından tanıdığı bir hukuk bürosu ve aynı zamanda KASİDER üyesi olan Av. Kadriye Güçlü Sakarya’nın sahibi olduğu GÜÇLÜ-SAKARYA HUKUK BÜROSU üstlendi.

Av. Kadriye Güçlü Sakarya “KASİDER özelinde sektörde emekçi olan tüm kadınlara her daim destek olmayı düstur edinmiş bir kişi ve firma olarak KASİDER takımına bol başarı ve enerji diliyoruz. Gönlümüz KASİDER’in turnuvada şampiyon ama elbette en iyi olan kazansın” şeklinde konuştu.

Editör: Veli Karadeniz