Otomotiv satış sonrası hizmetlerine ve sigortacılık sektörüne sağladığı katma değerle birçok yeniliğin öncüsü olan RS Otomotiv Grubu, Uniq İstanbul’da gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle 2000’den fazla sektör temsilcisiyle bir araya geldi. Ülke çapındaki tüm bayi ve çalışanların da iştirak ettiği etkinlikte, kıdemli çalışanlara ve başarılı bayilere ödülleri takdim edilirken, geçtiğimiz hafta organize edilen 'Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvası’nda şampiyon olan takımlar da ödüllerini aldı. 2009 yılında sadece 8 kişiyle çıktıkları yolda, bugün 180 bayisi, 800’ün üzerinde çalışanı ve 2000’in üzerinde anlaşmalı hizmet sağlayıcısıyla en büyük satış sonrası hizmetleri şirketi haline gelen RS Otomotiv Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Bizlere güvenen, bugünlere gelmemizi sağlayan tüketicilerimize, sektör temsilcilerine, paydaşlarımıza, bayilerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Otomotivde ve sigorta sektöründe geleceğe yönelik projelerimizle önemli işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi. Zeynep Bastık ve Doğuş Çabakçor’un sahne performanslarıyla etkinlik son buldu. 

Küresel Ticari Sigorta fiyatları sabit kaldı Küresel Ticari Sigorta fiyatları sabit kaldı

Whatsapp Image 2024 05 28 At 13.03.39

 2009 yılından bu yana “önce onarım” felsefesiyle sürdürülebilirliği kelime anlamıyla hayata geçirerek 8,5 milyar TL’den fazla tasarruf sağlayan ve 4 milyonun üzerinde araca hizmet veren şirket, bugün 11 farklı markayla otomotiv satış sonrası hizmetlerinde tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.
2000’den fazla kişinin katılımıyla büyük ilgi gören etkinlikte otomotiv ve sigorta sektörü temsilcileriyle bir araya gelen RS Otomotiv Grubu, başarılı bayilere ve kıdemli çalışanlara ödüllerini verdikten sonra, Bupa Acıbadem Sigorta ile Anadolu Sigorta, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvas şampiyonları olarak kupalarını aldı. 
15 yıl önce sadece 8 kişilik bir ekiple yola çıktıklarını söyleyen RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Bizlere güvenen, bugünlere gelmemizi sağlayan tüketicilerimize, sektör temsilcilerine, paydaşlarımıza, bayilerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Otomotivde ve sigorta sektöründe geleceğe yönelik projelerimizle önemli işlere imza atmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Etkinliğin devamında ünlü sanatçılar Zeynep Bastık ve Doğuş Çabakçor’un sahne performansları, geceye renk kattı.

Editör: Hasan Burak Karadeniz