SİGORTAMNEWS

Sigorta acentelerini yakından ilgilendiren TOBB SAİK Delege Seçimleri’ne sayılı günler kala açıklamalar da art arda gelmeye devam ediyor. Sigorta Acenteleri İşveren Sendikası (SAİS) Genel Başkanı Yalçın Metin, 7 Temmuz’da yapılacak seçimlerle ilgili SİGORTAMNEWS’e özel açıklamalar yaptı. Genel Yayın Yönetmenimiz Veli Karadeniz’in sorularını yanıtlayan Metin, SAİS’in sigorta acentelerine yönelik tek sendika olduğunu söyledi.

İlk olarak SAİS hakkında bilgi veren Metin, “Türkiye genelinde 65 ilde üyelerimiz bulunuyor. SAİS genel merkezi İstanbul’da yer alıyor. Ancak önümüzdeki dönemde her ilde bir şube açmak için çalışma yapıyoruz. Mesleğimizin daha sağlam temellere oturması ve meslektaşlarımızın onurlu bir şekilde daha fazla kazanç elde etmeleri için çalışıyoruz. Gücümüzü savunduğumuz düşüncelerden çok, girişimlerimiz ve eylemlerimizde yattığının bilincindeyiz” dedi.

BEN ACENTEYİM

TOBB SAİK İl Delege Seçimleri’ne yönelik de açıklama yapan Metin, “Yalçın Metin olarak, şahsen Acente Birlik Platformu’nun aday çıkaracağı ‘Beyaz Liste’yi destekliyorum ve bu kararımı da daha önce deklere ettim. Bu kararımı açıkladıktan sonra bazıları benim acente olup olmadığımı sorgular olmuş. Evet, ben acenteyim. Ve acente olduğuma inanıyorum. Aksini iddia edenlerle her ortamda açık oturum yapmaya hazırım. Hodri meydan” şeklinde konuştu.

ACENTELERE AÇIK ÇAĞRI

Röportajın sonunda sigorta acentelerine açık çağrı yapan Metin, “Meslektaşlarımızı 7 Temmuz’da İstanbul Ticaret Odası’nda yapılacak seçimlere davet ediyorum. Şu veya bu listeye oy vermelerini değil kendilerini hangi listedeki delege adaylarının en iyi temsil edeceklerine inanıyorlarsa o listeye oy vermelerini rica ediyoruz” şeklide açıklama yaptı.

SAİS Genel Başkanı Yalçın Metin’in açıklamalarının tamamı SİGORTAMNEWS Instagram sayfasında…

VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor

1. Bölüm

2. Bölüm

Editör: Yaren Akkuş