TOBB SAİK Haberleri

TOBB SAİK haberleri ve güncel TOBB SAİK gelişmeleri, TOBB SAİK ile ilgili tüm video, TOBB SAİK fotoğrafları ve TOBB SAİK haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

TOBB SAİK’ten yapılan öhttps://www.sigortamnews.com/xpanel/posts/edit/2374#nemli duyuruyla sigorta acenteleri bir zorunlulukla daha karşı karşıya kaldı.

Sigorta Gündemi

İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı, TOBB SAİK Başkan Yardımcısı Özgür Yılmaz, sektörün 10 gündür tartıştığı konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK’i uzun süredir talebi olan Trafik Sigortası Düzenlemesi, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK Delege Seçimleri için Beyaz Liste ile seçime girecek olan ABP canlı yayında açıklama yapacak.

Sigorta Gündemi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nin (SAİK) yeni yönetimi, ilk toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK Seçimlerinde Levent Korkut’un başkan adayı olduğu Lila liste 7 oy farkla 40’lar meclisini kazandı.

Sigorta Gündemi

İllerinde seçilmiş olan 347 TOBB SAİK delegesi bugün Başkent Ankara'da 40’lar meclisini seçecek. Yarışta iki başkan adayı var.

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK İstanbul Seçimlerini kazanan Acentelerin Sesi Ekibi’nin açıklaması: Seçimler sonuçlandı; şimdi, görev yapma zamanı.

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK Delege Seçimleri tüm Türkiye’de yapıldı. Gözler Ankara’ya 50 delege gönderecek olan İstanbul seçimlerindeydi ve Lila liste kazandı.

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK Delege Seçimleri tüm Türkiye’de yapılıyor. Gözler Ankara’ya 50 delege gönderecek olan İstanbul seçimlerinde.

Sigorta Gündemi

Sigorta Acenteleri İşveren Sendikası (SAİS) Genel Başkanı Yalçın Metin, 7 Temmuz’da yapılacak TOBB SAİK Delege Seçimleri’ne yönelik çok sert açıklamalar...

Sigorta Gündemi

Acenteler Birlik Platformu (ABP) kurucu derneklerinden Acentem Sigorta Aracıları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu tarafından yeni bir deklarasyon yayınlandı.