Quick Sigorta’nın Antalya’da düzenlediği acente toplantıları büyük bir heyecan ve ilgiyle devam ediyor.

Toplantılar Alanya’nın Mahmutlar Beldesi’nde 24 Kasım’da, Quick Sigorta’nın yaptırdığı Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu’nun açılış töreniyle başladı. Aynı gün Belek’e geçilerek Cornelia Diamond Otel’de sigorta paneli düzenlendi. Acente Toplantıları, 25 Kasım Cuma günü geniş katılımlı vizyon toplantısıyla devam etti. Toplantıların üçüncü (26 Kasım) gününde ise Masa Toplantıları düzenleniyor.

İşte, SİGORTAMNEWS olarak yakından takip ettiğimiz bu süreci bir de Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy’dan sizlere aktarmak istedik.

Doğa Sigorta acenteleri Belgrad’da motivasyon depoladı Doğa Sigorta acenteleri Belgrad’da motivasyon depoladı

“İlk günkü ki okul açılışı bu işin özeti aslında” diyen Özsoy, “Acentelerimiz orada yapılan eseri ve panoda isimlerini görünce, sigortacılığı yeniden yazdığımızın farkına vardı” şeklinde konuşuyor.

Üçüncü günde yapılan masa toplantılarının diğer panel ve seminerlerden farklı olduğunu dile getiren Özsoy, “Acentelerimizle birlikte aynı heyecanı devam ettiriyoruz. Masa toplantılarıyla acentelerimizin diğer toplantılarda dile getirilemediği proje veya önerilerini bire bir dinleme fırsatı buluyoruz. Teknik, hasar, bilgi işlem, finans ve müşteri ilişkileri birimlerimizin ayrı ayrı masaları var. İlgili arkadaşlarımız buralarda acentelerimizi dinliyor. Acentelerimizin memnun kaldıklarını dile getirdiği masa toplantılarında çok değişik ürün ve fikirler geliyor. Bunların hepsini titizlikle not ediyoruz” diyor.

Editör: Hasan Burak Karadeniz