Sigorta Sektörü Voleybol Turnuvası’nın yeri belli oldu Sigorta Sektörü Voleybol Turnuvası’nın yeri belli oldu

Sigorta Sektör Ligi (SSL) ve Türkiye Sigorta Birliği (TSB), 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Sigortacılık Haftası’na özel gerçekleştirdikleri iş birliği kapsamında sektör ve sigortalılar için futbol heyecanın da yaşanacağı bir dizi etkinlik yapacak.
Sigorta Sektör Ligi (SSL) ve Türkiye Sigorta Birliği (TSB), 30 Eylül 2023 tarihinde İstanbul'da bir etkinlik düzenliyor.
Sektörün tüm paydaşlarını ve sigortalıları bir araya getiren bu etkinlikle, işbirliğinin ve dayanışmanın desteklemesi amaçlanırken sigortacılığın toplumda daha geniş bir farkındalık oluşturması da hedefleniyor.
30 Eylül 2023’de düzenlenecek etkinlik, sigortacılık kurum ve paydaşları ile sigortalılar arasında gerçekleşecek özel maç ile başlayacak. Maçı takiben mini konser ve eğlenceli aktivitelerin yer alacağı organizasyonda sürpriz etkinlikler de olacak.
Bu özel organizasyon, katılımcılara sigortacılığın iş dünyasındaki yönünü daha yakından görme şansı verirken keyifle vakit geçirmelerini de sağlayacak. Etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye www.sigortasektorligi.com adresinden ulaşılabilir.

Editör: Veli Karadeniz