Sompo Sigorta'nın yeni genel müdürlük binasının açılışında konuşan Recai Dalaş, Sompo Sigorta'da bayrak değişiminin yaşanacağını açıkladı.

Dalaş, "Yıl sonu itibarı ile CEO’luk görevimi değerli arkadaşım Fahri Uğur’a devrediyorum. Ben de yönetim kurulu başkanı olarak görevime devam edeceğim. 20 yıldır aynı ekiple, aynı yönetim felsefesiyle şirketimizi yönetmenin faydalarını da gördük. Son derece istikrarlı, çizgisinde sapmayan, belli ilke ve değerlere dayanılarak yönetilen, stratejilerinde ve uzun vadeli yaklaşımlarında bir kırılma olmadan, piyasadaki dağıtım kanallarını ve müşterilerini şaşırtmadan yönetilen ve kendine özgü bir kurumsal kültürü olması açısından rakiplerinden ayrılan bir şirket olmayı başardık. Fahri Bey’e güvenim ve inancım tam. Sompo Sigorta’nın yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte gelecekte de yeni başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Yılın ilk yarısında 11 milyar 222 milyon TL net kâr Yılın ilk yarısında 11 milyar 222 milyon TL net kâr

Recai Dalaş’tan devralacağı bu zorlu görevin kendisi için çok anlamlı olduğu ifade eden Sompo Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fahri Uğur ise “Sompo Sigorta sıfırdan kurularak sektörün en büyük şirketlerinden biri haline gelmiş, 20 yıl gibi kısa bir süre içinde sektördeki başarısını ispat etmiştir. Kurucu CEO’muz Recai Dalaş bu başarının ve liderliğin mimarıdır” diye konuştu.  

Editör: Veli Karadeniz