Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti

Business Bootcamp Sertifika Programıyla ilgili Sompo Sigorta’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Business Bootcamp Sertifika Programı ilk mezunlarını verdi” başlıklı paylaşımda, “farklı departmanlardan 20 çalışan, 8 aylık eğitim programı ve proje geliştirme süreçlerini başarıyla tamamlayarak keplerini attı” vurgusu yapılıyor.
O paylaşım şöyle: 
“Sompo Sigorta olarak Özyeğin Üniversitesi iş birliğiyle, işine ve kariyerine değer katmak isteyen çalışanlarımız için hayata geçirdiğimiz Business Bootcamp Sertifika Programı ilk mezunlarını verdi. Sompo Sigorta bünyesindeki farklı departmanlardan 20 çalışan, 8 aylık eğitim programı ve proje geliştirme süreçlerini başarıyla tamamlayarak keplerini attı.”

Paylaşımda ayrıca, “Program, MBA programlarının temel konuları ve teorik bilginin yanı sıra iş hayatında tecrübe edilen olay ve deneyimlerden esinlenen vaka odaklı konular ve analizlerden oluşuyor. Özyeğin Üniversitesi’nin güçlü akademik kadrosu tarafından Sompo Sigorta çalışanlarına özel olarak sunulan bu programa ilgi çok yüksek olduğundan, her yıl yeni arkadaşlarımızın katılımı sağlanarak kariyer gelişimlerini desteklemeye devam edeceğiz” deniliyor.

Editör: Yaren Akkuş