SİGORATMNEWS / BÜLTEN

Bireysel emeklilik alanında yenilikçi hizmetleri ve fon yönetimindeki başarılı performansıyla yıllardır fark yaratan Allianz Türkiye, emeklilik döneminde önemli bir yatırım aracı olarak topluma fayda sağlayan Bireysel Emeklilik Sistemi’nin (BES) avantajlarına dikkat çekiyor. BES’te yer alan tüm emeklilik yatırım fonlarına ait Emeklilik Gözetim Merkezi verileri esas alınarak yapılan ağırlıklı ortalama getiri hesabına göre, son 10 yıldır her yıl sektör ortalaması üzerinde getiri sağlayan ve 2023 ortalama fon getirisinde birinci olan Allianz Türkiye, Allianz BES’im konulu yeni reklam kampanyası başlattı.

Hayat ve emeklilik müşterilerinin BES sayesinde geleceğe kaygıyla değil umutla baktıklarını anlatan reklam kampanyasında, geleceği düşünürken hayaller kurabilmenin, o hayalleri gerçekleştirebilmenin, günümüz koşullarının getirdiği zorlukların üstesinden gelmenin mümkün olduğu, samimi ve eğlenceli bir dille anlatılıyor. Reklam filmlerinde; bebeğini yeni kucağına almış bir anne, bir ofis çalışanı ve bir manav, emeklilik yılları için kurdukları hayallere umutla bakarken, onlara bu yolculuklarında hep destek olan Allianz BES’İM karakteri eşlik ediyor. Reklam filmlerinde ayrıca 600 liradan başlayan ödemelerle BES’li olunabileceğine ve yüzde 30 devlet katkısı imkanına dikkat çekiliyor. 

Allianz Türkiye Hayat ve Emeklilik Şirketleri Genel Müdürü Taylan Türkölmez, BES’in Türkiye’deki en önemli yatırım araçlarından biri haline geldiğini vurgulayarak, “Vatandaşların tasarruf ihtiyaçlarına yönelik, özellikle emeklilik dönemlerinde onlara ek gelir yaratacak sistemi sunma sorumluluğumuzla, BES’i müşterilerimize etkili şekilde anlatmaya ve iletişimini yapmaya devam ediyoruz. Aile bütçelerine ve yatırım beklentilerine uygun, uzun vadeli finansal planlama yaparak, ‘Finansal Danışmanlık’ hizmetlerimizle yatırımlarını en kazançlı şekilde yönetmelerine destek oluyoruz. Onları; yaşam standartlarını koruyabilecekleri, sevdikleri ile rahat ve mutlu geçirecekleri bir emeklilik dönemine hazırlıyoruz. Başarılı fon performansımız, gelişmiş dijital çözümlerimiz ve müşteri odaklı organizasyon kültürümüz, bu yolculukta müşterilerimizin en iyi şekilde yanlarında olabilmemizi sağlıyor” dedi.

Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı ise “Hayat ve Emeklilik pazarındaki güçlü varlığımızı ve Allianz ayrıcalığıyla BES’li olmanın avantajlarını, topluma anlatmayı hedeflediğimiz üç filmden oluşan yeni bir reklam kampanyası başlattık. Artık hayat ve emeklilik şirketlerimizin iletişiminde başrolde yer alacak olan yeni ‘Allianz BES’İM karakterimiz, emeklilik hayallerini gerçekleştirmek isteyen müşterilerimizin yolculuklarında onlara eşlik edecek. Allianz Türkiye olarak, müşterilerimizin bugünü ve geleceklerini; kendilerini, sevdiklerini ve birikimlerini korumak ve Allianz Seninle marka vaadimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Televizyon, dijital ve radyo kanallarında yayına giren reklam filminin yönetmenliğini Arda Birkiye üstlendi.

Reklam filmlerini izlemek için tıklayın: https://www.youtube.com/playlist?list=PLS0jnTC7x98zVsSNuM8OO-a5CS2F_uHL2

Yasal Açıklama:

2013 - 2023 dönemi yıl kapanışları üzerinden Bireysel Emeklilik Sistemi’nde yer alan tüm emeklilik yatırım fonlarına ait Emeklilik Gözetim Merkezi verileri esas alınarak yapılan ağırlıklı ortalama getiri hesabıdır. Emeklilik şirketlerinin fon getirisi karşılaştırmalı verilerine https://emeklilik.egm.org.tr/egm-endeksleri, fon performanslarına ilişkin raporlara https://www.kap.org.tr/tr/YatirimFonlari/EYF adresinden ulaşabilirsiniz. Geçmiş fon performansları ile geleceğe yönelik getiri taahhüdü yapılamaz.

KÜNYE

Reklamveren: Allianz
Reklamveren Yetkilisi: Onur Kırcı, Fisun Koç Doğan, Göksu Güneş, Murat Toz, Gizem Coşkun Salih, İlkay Tanrıkulu

Reklam Ajansı: CONCEPT

VP & CCO: Kerem Özkut

VP & Müşteri İlişkileri: Barış Alemdar 

ECD: Mustafa Özmal

MetLife dijital yatırımlarına devam ediyor MetLife dijital yatırımlarına devam ediyor

Kreatif Direktör: Emre Günaydın, Buse Şay

Kreatif Ekip Lideri: Apo Gürses

Kreatif Ekip: Burak Çolak, Burcu Çetin, Yağız Akgün, Erkut Çarık, Ayşe Eserova, Yusuf Yerlikaya

Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlem Najdi

Grafiker: Sena Baş

Stratejik Planlama: Oral Ulusoy, Can Kökoğlu

Ajans Prodüktörü: Barış Dikmen, Ayten Güneş

Prodüksiyon Şirketi: Autonomy

Yönetmen: Arda Birkiye

Görüntü Yönetmeni: Murat Akay

Müzik: 25m2 Music Production

Editör: Hasan Burak Karadeniz