Anadolu Sigorta’nın sosyal medya hesaplarından staj programına yönelik yapılan paylaşımda ”Hem dijital hem fiziksel ortamda iş süreçlerine dahil olup, alanında uzman mentorlar eşliğinde gerçek projeler üzerinde çalışarak benzersiz bir staj deneyimi yaşayabileceğin ‘Bi Başka Deneyim Staj Programı’ Anadolu Sigorta’da seni bekliyor” deniliyor.

Son başvuru tarihinin 16 Nisan 2023 olarak açıklanan programın tanıtımında ise “Her zaman, bugün ve yarın işimizi ileriye götürebilecek yeni yetenekler arıyoruz. Şimdi iş hayatının başlangıcında, Türkiye’nin alanında köklü ve öncü şirketi Anadolu Sigorta'nın kariyer gelişimini nasıl desteklediğini keşfedebileceğin Bi'Başka Deneyim Digital Mode On ile tanışma zamanı. Yetenekler için takım çalışmasını destekleyen bir ortamda çalışma, liderlerimizle etkileşim kurma, profesyonel bir çevre oluşturma, gerçek projeler üzerinde çalışarak profesyonel iş hayatına hazırlanma fırsatı sağlayan Bi’Başka Deneyim Digital Mode On başlıyor” cümleleri dikkat çekiyor.

Program, online başvuru, oyunlaştırma deneyimi, online mülakat ve aramıza hoş geldin başlığı altında dört süreçten oluşuyor.

Doğa Sigorta yönetim kadrosunu güçlendiriyor Doğa Sigorta yönetim kadrosunu güçlendiriyor

Başvuru için ? 

Editör: Yaren Akkuş